metehanmom_ Kızlar oğlum 6 aylık olmak üzere doktorumuz 4.5 aylıkken ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi ama başlamadım şu 1 haftadır falan yeni yeni tadım yapıyoruz avokado aldık ve nasıl yedirsem bilemedim ? Sizlerden öneri bekliyorum nasıl yediriyorsunuz veya ilk nasıl yedirdiniz ? yarısını da biz yiyelim diyorum ama nasıl yapsam bilemedim daha önce denemiştim ama sevmemiştim tekrar bir denemek istiyorum 😊
Woody metehanmom_ tamamıno ezip bi kavanoza koyuo üstüne zeytinyagı dökerseniz kararmaz. Ben sade veriyorum kızıma. Kendiniz de sarımsak, limon, tuz, karabiberle ksrıştırıp deneyebilirsinşz
nesliysldl metehanmom_ sade veriyorum dilimleyip,omletlerine katıyorum,ek gıdaya yeni geçtiğimizde muz ile beraber veriyordum.
canimoglum_2020 metehanmom_ ilk başlarda herşeyi karıştırmayın benim oğlumda sevmedi ben de geçen hafta verdim ama 2. Gün yedi bu hafta tekrar alıcam
Masal_m metehanmom_ yoğurt ile karıştırıp verebilirsiniz yada muzuna ekleyebilirsiniz sade biraz tadı yavan geliyor ama benim kızım yoğurtla sever
Aysun955 Woody benim eşimde almış taş gibi yumuşaması beklicem bu dediğiniz gibi yapsam kaç gün içinde kullanmalıyım
Deletedmom14 Woody bunu deneyeceğim. Ne yapsam kararıyor ,deli oluyorum. Peki diyelim ki içinden bi miktar almak istedim nasıl olacak. Tekrar mı zeytinyağı eklemem gerekir
metehanmom_ nesliysldl hımm bir kaç gündür kabız gibi muzlu birşeyler verdim ondan olduğunu düşünüyorum, muza biraz ara verdim sade de tadı yavan gelmedi mi kızına 😊
Emine_1245 Yogurduna katarak verebilirsin canım eğer sade yemiyorsa . Ben her akşam yogurduna avakado katip yediririm. Tabi biz şuan 8 aylığız. Sen De öyle deneyebilirsin
nesliysldl metehanmom_ oğlum var benim☺️Karıştırdım galiba kuzum.neyse konumuza gelelim,bence sade en güzel hali,ben tadını öyle seviyorum.yavrum da sade seviyor genelde öyle yiyor zaten.
canimoglum_2020 metehanmom_ zaten meyveler dışında onlara çoğu şey yavan gelecek maalesef 🤦🏻♀️ Ama ben beğendim değişik bi tadı var 😂
TwinsmomDA metehanmom_ bizim damak tadımız olduğu için yavan onlar bu gıdaları keşfetme sürecinde sade verirseniz her şeyi o da kendi oluşturacak
Umelike Bende deneyeceğim acıkcası kendim de merak ediyorum tadını ilk ben yicem sonra bebeğime inşallah sever 🤗
Ipekkiz metehanmom_ ara öğün olarak meyve filesine koyup veriyorum kahvaltıda veriyorum karışım olarak vermedim hiç öyle yedirmediğim için kendim de çok olgunda ezip limon karabiber tuz zeytinyağı sarımsakla yapıyorum çok olgun değilse domatesli ekşili salata olarak tüketiyorum
metehanmom_ Ipekkiz hımm teşekkür ederim canım kendimize öyle yapalım rengi yeşil ama yumuşak olgun bence kararmasını beklemeli miyim ? 😊
OzgE_K metehanmom_ bende yeni yeni tadım yaptırıyorum tüm herşeyi bikaç haftadır avokadoyu dün denedim her yeni yedirilen şeyi 3 gün kuralı ile sade verdim ben biraz katı oluyor ezince yemek istemedi bende sütümle yumuşatarak verdim beğendi bugün tekrar yedireceğim
metehanmom_ OzgE_K hımm bende öyle yapayım canım, bende veriyorum birşeyler ama tam bilmiyorum da inşallah doğru yapıyorumdur 🤷🏽♀️😊
Kvrckanne metehanmom_ yoğurt ile karıştırıp da verebilesiniz, muzla da püre yapabilirsiniz. Önce sade deneyim isterseniz öyle yerse sade devam edersiniz
Sevinc543yakut metehanmom_ ben çeyrek muz yada ceyrek elmayla veriyorum çok severek yiyo yoğurtla da verebilirsin tabi