reynwoman Merhaba anneler süt yardımı parası varmış ben sadece doğum parası aldım 300 tl olanı bu süt parası için nereye başvuru yapılıyor 4 bucuk ay oldu doğum yapalı bunu yeni öğrendim de birde çalışmıyorum eşimin hesabına mı yatıyor
Meriwa reynwoman sgk yı arayın bi onaylanmıştır ama e devletden eşinizden gçrebilirisniz 1 hafta içinde ptt den almıştık
Esraeso GulcinOyku bende e devletten bakıyordum sürekli yatmadı olarak görünüyor du postaneye gittim çok olmuş yatalı öyle almıştım
Minik_SerCem reynwoman canım süt parası doğrudan eşe yatıyor PTT 200 lira Doğum parası da anneye 300 lira
reynwoman Minik_SerCem peki bu para eşimin banka kart hesabına yatmaz mı eşim iş yerinden izin alamıyor ptt gitmek için çünkü malum pttler cok kalabalık
Elizanaras Hayatnur1 e devlete bakmayın siz yatmıştır para gidip çekebilirsiniz bende de öle diyordu gittim çektim çektikten sonra yine öle yazıyordu üç gün sonra çekildi yazdı 😀
Masal2020 Hayatnur1 bende de ödeme aşamasında yazıyor ödenmiş mi oluyor acaba nasıl alacağız bu parayi
Minik_SerCem Esraeso süt parası için herhangi bir yere başvurmuyorsun doğrudan eşinin adına ptt ye yatıyor Doğum parası için başvuru yapıyorsun sosyal yardımda
Hayatnur1 Elizanaras ben bugün sosyal hizmetleri aradım bi sıkıntı olduğunu ve Ocak ayının son haftası yatacağını söylediler maalesef
gmzcvk reynwoman benim sut param otomatik hesabima yatti sgkya hastane bildirmis 9 gun sonra hesabim tanimli oldugu icin direkt hesabima geldi belki de adiniza cikmistir ptt ye bir sorun
reynwoman gmzcvk teşekkür ederimm galiba bizimde eşimin adına pttye yattı sanırım kendim çalışmıyorum çalışsaydım bana yatardı da eşime yatmıştır o zaman hiç bilgi sms bişeyle de bilgilendirmiyorlar vallahi haberimiz yoktu cok saçma yani bu durum