AselMiray Aycalina2544 en büyük değişim artık ilk bir aydaki gibi ağlamıyor daha fazla uyuyor daha sakin olmaya dönüyor biz öyle olmuştuk tam 40. Gün sanki kızıma sihirli bi el değdi huyu suyu değişti 🧿🧿☺️
elizabeth Aycalina2544 kendi kızım adına konuşmam gerekirse 40. gün bizim hayatımızın dönüm noktasıydı, gaz sancıları bitti yerli yersiz yere ağlamalar bitti gece uykusu düZene girdi 40ından sonra anne olduğumu hissettim ben 🙈😀
Eftlyaa Canım benim uyuyan kızım akıllı kızim😁 kırkından sonra bozdu sizinkiler umarım çok iyi bir hal alırlar 😘
Minnakimmmm Aycalina2544 galiba yavaş yavaş çevrenin farkına varıyor . Yarın tam kırk olucaz inşaallah gazı biter. İştahı açılır yavrumun
KardelenYB Aycalina2544 ne başladıysa 40 dan sonra başladı gaz sancıları uykusuzluk derken her bebekte farklı
Merve_gcl birfincantuzruhu biz de 26 günlüğüz bu gün ☺️ sesleri dinlemeye başladı sanki ya da bana öyle geliyo 😂
birfincantuzruhu Merve_gcl evet ben bir iki gündür öyle olduğunu farkettim konuşurum ben ilk günden beri çok sallamazdı bi kaç gündür suratima bakıyor sanırım dinliyor 😂