Mezecanavari Aslında çok sık sormuyorum. Tuvalet saati geldi hadi gidelim diyorum. Arada bir soruyorum var mı? diye. 1.5 2 saatte bir götürüyorum tuvalete. Ama bazen bakıyorum aslında kakasını bilerek altına yapıyor. Çünkü; bebeğine sen kakiş mi yaptın?diyor ve biraz zaman sonra kendi altına yapıyor. Bu şekilde farkedersem hadi koş tuvaletin gelmiş, diyorum. Koşa koşa gidiyor.( Bezlendiği dönemde kakasını yapmadan önce bez alıp bebeğini bezliyordu. Kakiş yapmış diyordu.) Korktuğunu felan da düşünmüyorum. Çünkü hiç korkmuş gibi gözükmüyor. Bak yaptım diyor. El sallama beraber klozete dökmeyi yapıyoruz. Ama dün sticker aldım. Çişini, kakanı tuvalete yaparsan bunlardan kazanacaksın dedim. Bi baktım kakam geldi dedi. Pek inanmadım açıkcası çünkü gün içinde 2 kere yapmıştı zaten 😊 sonra bi gittik gerçekten yaptı. Ama acaba bundan da sıkılıp, sonradan umursamaz mı? Diye düşünüyorum. Dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim ☺️ Bu arada kızımın bezden rahatsız olmasıyla başladık. Ve bazen çişim geldi diyordu. Götürdüğümde gerçekten çişini tuvalete yapıyordu. Bu şekilde başladık. Ve gece de çişini yapmıyor artık. Bazen kazalar olabiliyor. Teşekkür ederim ilginiz için ❤️🥰