irmatess biz de ondan çok korkmuştuk:) gaz sancılarımız vardı tabiiki de bizim de, eşim koluna yüzüstü yatırır sırtına pıtpıtlarla gaz çıkartırdı, doktora çok sorduk üstüne yatarken kucağımıza aldığımızda canı yanar mı diye. Hiç korkmayın, çekinmeyin, nasıl hareket ediyorsanız devam edebilirsiniz,acı çekmez asla demişti. Tabi biz yine de çekinerek hareket ettik ama inanın gık bile demedi çocuk. Zaten iki gün en fazla sonra hemen iyileşmeyi ve değişimi gördük yara yerinde. Biz de ebeveyn olarak acaba nasıl olur, canı yanar mı, nasıl altını alacağız diye endişe ettik operasyondan önce. Bizim için de herşey ilkti çünkü. Ama çok güzel geçirdik süreci dediğim gibi. Operasyona ben de girdim, eşim asla dayanamaz aşıya bile. Oğlanın sesini duymamak için klinikten bile çıktı:)öyle dayanamaz🤦♀️ ben yalnız bırakmamak için girdim, izledim de. Doktor seçimi bence önemli bu durumda. İzmir de olsaydınız şiddetle bizim doktorumuzu önerirdim. Biraz araştırın daha vaktiniz varmış, ayını doldurunca çekinmeden yaptırın bence. Hem bebe hem siz rahat edersiniz😊🌿