Deletedmom_29 heval2020 2 aylıkken tam anlamı ile kafalarını sabit bir şekilde tutamıyorlar emeklediğine emin misiniz sürünüyor olmasın
kahvekokusuu eylulbebesi canım bende şaşırmıştım ama benim oğlum da kaldiriyordu doktor bile şaşırmıştı simdi 5 aylik 3 haftadir emekliyo
Minikimmm Edis53dm bes ayina girdiği gun dondu ben bir heyecan bir panik her cocuk farklidir annesi döner merak etme
Badehandeyldz Edis53dm 6 aylıkken döndü 10 aylık emekledi ben 1,5 yaşına kadar yürümez diye düşünüyordum yaşına girmeden yürüdü bence zamana bırakın ne zaman hazır olunca o zaman yapıyorlar
Minikprenseselo Minnossareannesi Ay bnm en zorlu aylarmdi o aylar hc hatrlmak istemiym 😊bzde yarn 10 ayligiz insallh 😊
Esdoel Edis53dm kızım 4 ayında oğlum 3 ayında döndü. 😊 Tembellik ediyor olabilir annesi yada kesfedememistir daha 💕
Arivizviz Edis53dm benim bebeğim 6 aylık dönme teşebbüsünde bulunuyor fakat dönmüyor beyefendi :) yüz üstü yatmayı sevmiyor kaslarının henüz gelişmemiş olabileceğini düşünüyorum. Her bebek aynı değil o yüzden zamanı var demek ki