Acemi_ogretmen_annee Kir olması mümkün değil hanımlar bebek cildi çok hassas özellikle bu havalar da nemlenmeye ihtiyacı var bol bol nemlendirici sürün
areNilay Bi yerde okumuştum bebeklerde kulak arkasinda egzema cok sık olan bi durummus doktora yada saglik ocagini gidince bi sorun mutlaka
Deniiiizzzzz aybikreis sana kötü bir haberim var .. egzama başlangıcı tatlım .. bizimde aynı öyle başlamıştı ve egzamaya çevirdi vücudunda yer yer egzama var 2 aylıkken kulak arkası dediğin gibiydi önemsemedim kir sandım meğer atopikmiş kızım bence doktora görün ilerlemeden krem yazsınlar ve evet sık sık nemlendir
Dk16 aybikreis neme ihtiyaçları var ciltleri çok hassas yavruların Kir değildir o atiğim dermatit deniyor Bir nevi alerjik cilt reaksiyonu Nemsizlikten kuruluktan oluyor Bunun için anne sütü sürmek en iyi çözüm
Laborant aybikreis bizimde vardı sarı kabuklanma terlemeden dolayı ıslak kalıyo hergün silip yağla kurut iki aylığız geçti banyo yaptırırken de yağla ovalayıp kabuğu geçirmeye çalış canım geçiyo kendiliğinden kötü de kokuyo hatta 😄
ssulesevimlii aybikreis kir benik oglumdada oluyor. Teeliyolar bazen kustuklarinda falan oralara akiyor falan birikince kabuk gibi oluyor. Devamli silin zatenn havalar isininca hergun banyo yapinca gecer
Karenimmm aybikreis bizdede vardı egzama kızlar silerek ne kir oluşumunu engellersiniz nede kokuyu. Tahrişte edebilirsiniz. Doktora götürün ilaçla tedavi olduk biz
HaticeY Karenimmm ya bizimde egzama var ama ondan olduğunu hiç düşünemedim kir zannettim hep☹️ Kortizonlu krem verdi sürüyorum geçiyor tekrar çıkıyor corasetin hiç fayda etmedi bioderma nın atoderm aldım egzama çoğalıyor vücudunda. Sen ne kullandın canım
Ceydaras aybikreis kirr tabikidee terden oluo muhtemelen havasiz kaldigi icin yikamadan once zeytin yagii surr biraz beklet yikarkewne hemen cikiorr cnm akliniza hemen kotuu bsy getirmeyn allahin izniyle bisickk olmass
Karenimmm HaticeY kulak arkası İçin fucidin vücudu İçin dermatop verdi doktor. Onlarla geçti ama hergün bioderma atopikle nemlendiriyorum geçtikten sonra arada bi çıkınca tekrar ilaçlarını sürüyorum bi kere. Ama bunlar kortizon içeriyo olabilir ki büyük ihtimal içeriyo o yüzden mutlaka doktorunuza danışarak uygulayın
Karenimmm Habis07 vücudu İçin dermatop kullanıyorum kulak arkası fucidin. Ama doktora danışmak lazım bize cildiye verdi kortizon içerebilir. Geçince de hergün biodermayla nemlendiriyorum
Poyraz18 Ben de kustukları gidiyor, kir birikiyor sanmıştım ama dikkatli inceledim kendi kendine de nemleniyor kulak arkaları, konakta var kafasında egzama var dedi doktoru. Krem verdi, su kaçmasın hemen kurula dedi.