Defneninannesi-1 Bebeğine bu ürünü kullanan sevgili anneler tadı çok kötü tadlandırıcı olarak sıvı vanilya aroması kullanıyorum pekmez de katabilir miyiz
Beri24 Defneninannesi-1 Neocate ondan iyi kesinlikle o kadar kokmuyor daha süt formuna yakın.benim bebeğim bi onu aldı
Defneninannesi-1 Deletedmom16 emziriyorum ama bu gidişimizde kilo almamış kızım ben de pek bişey yiyemiyorum sütüm su gibi oldu 😔
Deletedmom16 Defneninannesi-1 aa hayır öyle düşünmeyın bende cok zorlanıyorum şuan mamayı kabul eden kızım asla açmıyor ağzını emzirmek zorundayım dişlerime kadar ağrıyor artık ağlaya ağlaya :/
Defneninannesi-1 Deletedmom16 kaç aylık kızınız olsun siz sakin olun inşallah düzelecek sizin kızınızda da alerji mi var
Defneninannesi-1 Deletedmom16 evet sırıtından yapılan bir alerji testi var bir sürü çıktı süt ürünleri yumurta kuruyemiş domates muz…liste uzayıp gidiyor
Deletedmom16 Defneninannesi-1 evet canım 6 aylık olucaz süt yumurta diyetindeyim ilk başlarda mamayı içiyordu şimdi kabul etmıyor emzirmekte yetmıyor tek basına bende şaşırdım artık
Defneninannesi-1 Deletedmom16 Allah sabır versin bizlere inşallah canım biliyorum çok zor eğer katı gıdaya geçtiysen mama yemediği zaman bir elma püresi ya da armut ya da baL kabağı ver canım bişeycik olmaz çocuk aç kalacağına eğer süt de o an yoksa
Sentrk Defneninannesi-1 kuzum aptamil mama kullandik icmedi nestle kullandk icmedi..evolvia kullandk bugun az da olsa icti kizim