Esraugur2310 Kızlar e devletten baktım ödeme aşamasında yazıyor. Para yatmış mı oluyor yoksa henüz yatmamış mı oluyor. Ptt biraz uzak boşu boşuna gitmek istemiyorum.
Med Esraugur2310 bende de ödeme aşamasında yazıyordu bende yatmıştır sandım iki üç kere eşim gitti ama yatmamış. Bugün bi bakayım dedim anaaaa ödeme yapıldı yazıyor sordurdum yatmış. Biraz bekleyin ödeme yapıldı yazacak o zaman alabilirsiniz.
Annis-ogul Esraugur2310 cnm sgk yi ara direk.tc ni soyle bakıyorlar onlar.sistem de görünmüyor nette.
ryhnz ptt de sormuştum para yatınca hemen gelmeyin bir hafta bekleyin öyle gelin demişlerdi bana. siz de bekleyin bir hafta. boşa gitmiş olnayın.
Esraugur2310 Hakanasafinannesi E devlete girince arama yeri oluyor oraya doğum yazinca çıkıyor zaten basvuru sorgulama falan diye ona girin orada yazıyor.
Med Esraugur2310 bende de 2,5 hafta ödeme aşamasında yazdı. Bugün ödeme yapıldı yazıyor. Isterseniz bi kaç gün daha bekleyin yazar sizde de
ryhnz Annis-ogul belki ilden ile değişiyordur veya başka bir sebebir vardır bana söylenen bu ben ptt çalışanı değilim sonuçta. burda herşey yavaş ilerliyor o da bunlardan biridir 🤦♀️