Gizemm1 Merhabalar 2 aylık bebeğim bugün her emzirme sonrası kaka yapmaya başladı ve sümüğümsü şekilde bu neden olabilir
yiyidom Gizemm1 anne sütünün ilk şeffaf olan süt fazla geldiği zaman olabiliyormuş ya da sütünüz tazyikli geliyorsa ondan da olabilir
1kiz1oglan Gizemm1 benim oğlumunda o şekilde 2,5 aylık ama neredeyse doğduğundan beri öyle ;hafif mukuslu doktora bize rengi yeşil ve kakada kan olmazsa sorun yok demişti 🤷♀️
Gamidemi Gizemm1 söylediğiniz şikayet laktoz intoleransi olarak değerlendirilebilir fakat aynı durumların kakada kan seviyesine kadar yaşamış biri olarak şunu soyleyrbilirim ki. Kendiniz süt ve süt ürünlerini tüketimini azaltın ek gıdaya kadar böyle böyle geçirip gidersiniz . Ek gıdaya geçince bebeklerin bağırsakları laktozu tolere edebilecek kadar gelişiyor ve şikayetler geçiyor😊 doktor tanı koymuyor 9 aydan önce bağışıklık sistemleri oluşmadığı için test yapmayı doğru bulmuyorlar kilo.alimi güzelse kafanıza takmadan bol bol kaka temizlemeye alışın derim 🥰
E-srgt45 Gizemm1 her emzirme sonrasını nden olur onu bilmiyorum ama mukuslu ve sümüksü kaka süt alerjisi olduğunun belirtisi hemen yoğurt vs tükettiğimde bebeğimin kakası değişiyor ve tabiki gaz yapıyor
yiyidom Gizemm1 benim de bebeğim geçenlerde mukuslu kaka yapmıştı ben de çok korkmuştum internetten baktığım kadarıyla eğer anne sütü tazyikli gelirse veya ilk süt 1 şeffaf olan süt fazla gelirse olabiliyormuş ama ben tazzikli olmasından şüphelendim sağıp veriyorum şu anda böyle bir şey ile karşılaşmadım emzirmeden azıcık sağıyorum öyle göğsü veriyorum daha olmadı
Mom25 Gizemm1 gaz , göğüste hırıltılı,huzursuzluk,mukuslu ve kanlı kaka ,döküntü,süreklı ağlıyordu doktor süt Ürünleri diyeti verdi 3 aydırda diyetteyiz
Edaferhat 1kiz1oglan merhaba aynı bebegımde 2,5 aylık dogudugu gunden beri sarı yesıl yapıyor her emızirme sonrası kakasınıda yapıyor ama benım doktorum yesıl kaka cok normal demişti😏
1kiz1oglan Gizemm1 bizde de bazen oluyor sayılıdır yani , öyle olunca annem üşütmüş diyor😂anne teşhisi ,bende sıcak tutuyorum öyle zamanlarda.
Gizemm1 Mom25 cuma günü tarttmıştım ben bugün tekrar tarttım kg almamış 100 gram da vermiş olma ihtimali yüksek o zaman
Mom25 Gizemm1 olabılır canım doktora götur istersen bı doktorun daha ıyısını bılır belkı sanada dıyet verebılır