Arkadaşlar kafayı yiyeceğim 5 gündür geceleri yatağa giriyorum ve gözlerimi kapattıgim an kafam sanki karıncalanmaya başlıyor vücudum kasılıyor kalbim çarpıntı yapıyor sanki ağzımda atıyor.. uyumalisin uyumalisin diye diye içimden zaten hepten gidiyor uyku aslında deli gibi uykusuzum ama. Oğlum 6 aylık ve çok sık uyanıyor memesi düşüyor ağlıyor uykusunda dalamiyor ağlıyor falan kafamin içinde hep ‘birazdan kalkar, o kalkmadan uyumaliyim ne kadar uyursam kardır uykusuz kalırsam yarın ne yaparım’ vs vs dusuncelerden içim sıkılıyor ve dalamiyorm asla. Arada anneme gidiyorum orada annem ilgileniyor çocukla o zaman rahat rahat uyuyabiliyorum ama eve geliyoruz o gece oldu mu yatak odasına gitmek istemiyorum gene aynı şeyler olacak uyuyamayacagim diye. Artık sinirden ağlıyorum hasta mı oldum ne oldu bana bilmiyorum bakın bu saat oldu toplasanız 2 saat etmez uyuduğum. Saat 11 buçukta falan yatağa girdim. Papatya çayı aldım bu akşam iki bardak içtim bana mısın demedi ben uyumak istiyorum ne yapmalıyım? Dualar ediyorum koyun sayıyorum yok yok…