limonlukarpuzzz _esraaozturkk_ hiç bir hastane ile çalişmiyor kendine ait kliniği var orda çalişiyor tek doktor olarak.. Muayene ücretini yeni 250 TL yapti..
Ayseync limonlukarpuzzz merhabalar acaba tahlil vs ücretleri hakkında bilginiz var mı? Nereden ulaşabilirim bilgilere?
limonlukarpuzzz Ayseync tahlillere 100 TL vermiştik ama fiyat tarifesi degisti en son ne kadar oldu bilmiyorum
kitapkurdubebeninanasi limonlukarpuzzz yaaa ne kadar şanslısınız❤ onun videolari sayesinde bebek bakmayi öğrendim diyebilirim bütün videolarini izlemisimdir çokta severim. Dünya kadar para verdigimiz doktorlar Osman hocanin çeyreği kadar bilgi vermiyor gerçekten sizin adiniza çok sevindim😍
limonlukarpuzzz kitapkurdubebeninanasi Çok tesekkur ederimm karşiniza sizinde Osman Hoca gibi bir doktor çikain karsiniza :)
Umutunannesi_65 limonlukarpuzzz Ayy ne güzel ya osman hocayı sürekli dinliyorum. Çok iyi valla gözün aydın. Bizim muane 5 dk sürüyor 😁
limonlukarpuzzz kitapkurdubebeninanasi benimde umudum yoktu dinlerken ama rabbim gonlume gore verdi sizinde olur insallah:)
Momanne06 limonlukarpuzzz ayyy bizde anlat ya 8 ayına gircek akşam çok geç uyuyor mesela şuan yeni uyudu istiyorumki 9 gibi uyusun yok anam
milenka Merila öyle demeyin herşeyi anliyorlar. Siz ilgiyle anlatın. Severek dinleyip bir de üstüne anlıyorlar.🥰
nslhnnhsn Fitifiti bende takip ediyorum kesinlikle ateşte olsa hemen ilaç vermeyinr vücut onunla savaşmayı öğrenmeli diyor ilaç son nokta diyor demekki hanımefendinin sıkıntısi farklıymış videolarında hepsini anlatıyor çünkü