Mrsbayan Bu durumda olan annelerimiz var mı acaba ? Benm bebeğim oturuyor desteksiz ama hiç emeklemiyor sürünmüyor bile yüz üstü koyuyorum ağlıyor gitmiyor
Emineyilmazz Mrsbayan 1 yaşında emekledi 13 aylık tutunup yürüyor bence bebeği bırakın kendini hazır hissedince herşeyi yapıyorlar
mom0989 Mrsbayan canım acele etme kızım 11 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü 🙄😀 ama bıcır bıcır konuşuyor bizim ki de erken konuştu
Sznsyln Mrsbayan her bebek emeklemiyor benim kızım hiç emeklemeden 9 aylık yürümeye başlamıştı belki sizinki de emeklemeden direk kalkar ☺️
Katipmoms Mrsbayan benimki 9,5 aylık hala emeklemiyor yürüteçte oda oda geziyor ama bence daha erken emeklemek için
Rizeligelin Mrsbayan yüz üstü yatırmaya devam edin 9 aylık emekledi kızım 1 yaşa 1 hafta kala da yürüdü ama emekleme için çok destekledim çok uğraştım ama zorlamadan emekleme çocuklar için çok önemli bir gelişim ben emeklemesen yürümüşüm ama bu doğru bi şey değilmiş bende bebeğim oldugunda öğrendim
aynuruygar 10 ay 1 haftalıkken emekledi 1 hafta sonra 1 yaşına girecek hala emekliyor tutunup yeni yeni kalkmaya başladı benim oğlumda hiç surunmedi ve asla yüzüstü durmadi ama emekledi sürpriz yapar bir gün merk etmeyin
Goki 1 yaşına kadar hiç emeklemedi doğum günün de emeklemeye başladı 1 hafta sonra yürüdü. Bende çok üzülüyordum emeklemiyor yürümüyor diye şuan 5 dk otursa diye dua ediyorum ☺️
Bereninannesi_ Mrsbayan merak etmeyin her bebek farklı oluyor benim kızımda biraz toplu bir bebekti emeklemeden yürüdü 13 aylıkken☺️
Hsrtm Mrsbayan bnm kızım hiç emeklemeden 14 aylıkken yürümeye başladı her cocuk farklıdır oglumsa tam tersi ilk emeklemeye başladı sonra yürüdü
Mryaly Mrsbayan 10 aylıkken emekldı tam 1 yasında yuruyodu cnm bnde takıyodum hep ne zamana emekler dye sukur suan yutuyor acele etme yani o kendini hazr hsstttgnde yapacak skma cnını
Ygll Mrsbayan benim oğlum da 9 aylık tı emeklediğinde. Biz çocuğu yere koymadık hep kucaktaydı hata ettik belkide belki daha erken emekler dönerdi ama olsun geç olsun sağlık olsun. 11 aylıkken 10 adım falan atıyordu.
RuzgarsMommy Mrsbayan Benim oğlumda 8 ay 12 gunluk emeklemiyor yuz ustu yatiriyorum ama asla cabalamiyor ve ağlayıp dönüyor kaldirmami oturtmami istiyor 🤦🏼♀