Dorukefemm Rumos malesef itiyol karamerhem kullandım emziriyorum süte etkisi olurmu tereddütte kaldım
Mom064 Dorukefemm karamerhem dedin yaramı deştin düğün gecesi bikini bölgemde kocaamannn bişi cıkmıstı kara merhem sürdüm gecmemişti hastaneye gidip deldirmek zorunda kaldık yaa🙈🙈
Dorukefemm Mom064 bnmde bikini bölgemde malesef kullandım iltihap aktı ama sonradan düşündürdü emzirirken süte gecebilirmi diye
bbb2019 Bebeğim 2 aylıkken bi cildiye doktoru bana kullanılmaz demişti onun yerine “bacoderm pomad”vermişti tavsiye ederim oda güzel bi krem antibiyotik krem o sürülüyor emzirirken
Dorukefemm bbb2019 kullandım itiyol diye rahatlattı agıran bölgeyi ama emzirince düşüncelere girdim internette kullanılır diyende yazmıs kullanılmaz diyende cok kötü oldum sabah olsada dr gitsem
bbb2019 Dorukefemm bi seferden bişey olmaz merak etmeyin yine de doktora danışın tabi bidaha kullanmadan, bende bikini bölgem için kullandım yan tarafı şişmişti apse yapmıştı sizinde mi öyle bişey
Dorukefemm bbb2019 tsk edrm malesef aynı bnmde resmen akıttı agrı mahvetti sürdüm sisi patlattı korkunca süremedim dr danışıp sürmeye devam ederim
Dorukefemm BademsMam itiyol diye bir krem çıban apse vs agrılarda genellikle iyi gel siyah renki bir krem cnm
bbb2019 Dorukefemm peki neden oluyo bilginiz var Mı ben doktora gidemedim de tedirgin oldum açıkçası ara sıra tekrarlıyor aynı yerde çünkü
Dorukefemm bbb2019 kıl olabilirmi içerisinde dr gidemedim emzirirken dr onay verilirse sürülürmüş süte geçme ihtimali %50 pzrtsi gel dedi bilgi alıp sanada yazarım cnm 😘