Berivankuru Maviyesil121212 dolunay01 curly_mom annişler sizlere bir kitap önereyim bende arakadaşımin tavsiyesi uzerne aldm. O.kitapta uyku eğitimi nasl yapılacağı yazıyor. Ayni zamanada yemek eğitimi de var kesinlikle tavsiye ederim 🥰 pedagog GÖZDE ERDOĞAN “HAYAT EVDE BAŞLAR”
dolunay01 Berivankuru yanı beşikte ağladı al benı dıye oylemı ama sizde almadınız ben kameradan içerdeyken ağladığını goruyum mesela gidene kadar yaygarayıkopartıyor 1 saatte aglasa almıycaz mı ufff artık salla salla bı hoş oldum
Berivankuru dolunay01 cok afedersiniz benim popom yukarıya cikik ve bayaa brezilya popoluydum ama oturup sallaya sallaya kalmadi bsey😂😂😂😂
curly_mom Berivankuru konudan bağımsız gerçekten tebrik ediyorum sizi de bebeğinizi de👏🏼 8 aylık oğlum var ve her uyku maratonunda eğitime mi başlasam diue düşünüyorum ama sonra o kadar sabrımın olmadığını düşünüp vazgeçiyorum 🤦🏻♀️
dolunay01 Berivankuru yok ya hoc zayıflamıyorum ben 😀al koy Alköy enerjım yerine gelson dıye yıyorum ayakta duramıyorum yoksa