dolunay01 Ayakta sallama olayı ne zaman bitiyor arkadaşlar ? 2 saattir ayağımda sallıyorum koptu bacaklarım .17 ayını yenı doldurdu .bir fikir verin beşiğinde de hıc uyumaz her gece 1000 kere kalkıyor ,gece uykusuna hasretim
asya00 dolunay01 2 yaşına bir aydan az kaldı benimde derdim o 😔 emmeyi bıraktı Sıra onda artık kendi uyumayı öğrenir de gece sık uyanmaz diyorum inşallah. Yanıma alıp yavaş yavaş ninni pışpış ile uyutup yatağına koyarım diyorum ama gücüm gelmiyor başlamak için bu savaşa 😬
Mihrimah_20 dolunay01 bebek hamağı aldık çok severek yatıyor bende kurtuldum ayakda sallamaktan. Şimdi bebeğimde sevmiyor ayakda sallanmayı
dolunay01 Mihrimah_20 onu da almayı düşündüm bir ara ama gece cok donuyor oglum onda nasıl yatabılır dıye dusundum
dolunay01 Begrich yok tek uyku sabah 11 11 :30da yagıryorum o bıle sağlıklı degıl uykusubesıkte sallanarak uyuyor
Berivankuru dolunay01 canm benim kizda 18 aylık bugün aksam sallamayi bıraktım uyku egitimine başladık. Yatağa koydum bendr kendi yatagma uzandm .(park yatagi benim yatagin yannda) saat 23:00 koydum saat 23:23 de uyudu. Ama cok ayaga kalkti ağladı ama pes edip uyudu. Insaallah yarında öyle decam ederiz. Gercekten sallamaktan ayaklarım ağrıyordu. O uyuduğu zaman bile kalkip iş yapamyordum. Ayaklarmi dinlendryodum
dolunay01 Berivankuru aynen o durumdayımkoptu ayakların bacakların beşiğine koyuyorum savuruyor kendini sallanmıyor alkoyalkoy her gece büyüdü de gücü yetmıyo insanı n ve güne hıcenerjık kalkmadım daha,hala sallıyorum suan
Maviyesil121212 Berivankuru ilk gün icin 23 dakika çok güzel bir süre. Nasıl yaptın ağladığında kucağına mi aldın
gzeylul dolunay01 sanirim baslayinca bitmiyor ben gece 11 den sabah 5 e kadar sallıyorum sonunda bayılıyorl🤦🏻♀️
dolunay01 gzeylul benınkı bayılmıyor salmaya sallaya cok hızlı sallamıyorum belkı ondandır ama ıstesemde sallayamıyorum agırlastı beşikten alkoykoy salla ,hadı uyudu diyelim bu seferde beşiğe koyarken uyanıyor sonra bıde beşikte salla kol bacakkalmıyor
Berivankuru Maviyesil121212 hayır ağladı kalktı bağıdır ama bir kac kez piş piş dedim. Sonra gene yaatti kalktı felan pes edip daldı uykuya.
dolunay01 Berivankuru yanı beşikte ağladı al benı dıye oylemı ama sizde almadınız ben kameradan içerdeyken ağladığını goruyum mesela gidene kadar yaygarayıkopartıyor 1 saatte aglasa almıycaz mı ufff artık salla salla bı hoş oldum
curly_mom Berivankuru konudan bağımsız gerçekten tebrik ediyorum sizi de bebeğinizi de👏🏼 8 aylık oğlum var ve her uyku maratonunda eğitime mi başlasam diue düşünüyorum ama sonra o kadar sabrımın olmadığını düşünüp vazgeçiyorum 🤦🏻♀️