Mavilim55 merhabalar, geçmişimiz çok benziyor. Hayatımda hep 48-50 kilo bandında gidip geldim. 50 kiloyla gebe kaldım, 13 kilo aldım toplamda. Doğumdan sonra ilk hafta hergün bir kilo kaybettim. Sonra yavaşladı ama hep kilo kaybım devam etti. Sonra 53te takılı kaldım. Fakat ben gebe kalmadan önce de hep spor yapardım, spor geçmişim var. Doğumdan hemen bir ay sonra da yürüyüşlere, 3 ay sonra koşuya, 5 ay sonra da ağırlık ve kardiyo antremanlarıma başladım. Gebel beslenme diyetimde asla yağ ve ekmek yok. Hiç sevmem ve hiç kullanmam. Otçulumdur ve suyu da severim. O yüzden beslenmeme ekstra dikkat etmem gerekmedi hiç. Ama tatlıyı severim allahı var😶 tatlı isteğimi de meyvelerden ve ceviz-incir ikilisinden, evde yaptığım tam buğday unlu çok az şekerli ve unlu, bol kuru meyve ve bademli cevizli keklerden gideriyorum. Dışarıdan hazır tatlı yemiyorum. Çok canım çekerse yine çok az şekerli irmik helvası yapıyorum ve tahin helvası yiyorum. Bayağı bastırıyor tatlı isteğini.
Kaliteli beslenmeme rağmen şu an da 53 kiloya takılı kaldım. Sebepsiz. Ama halledicem💪siz de vazgeçmeyin, bol su, spor ve kaliteli beslenme ile devam ✌