Ayyss Nil614kara ben ise baslayacagim hem o yuzden hem de bu uyanmalardan canim ciktigi icin hizlandirdim bakalim
Ayyss Asklepios emerek mi uyuyo cnm? hamileyken kiyafet vs bakacagima biraz uyku isini okusaydim keske, hiccccc aklima gelmezdi 🤣
Deletedmom_50 Dadam ahh ahh keşke, en azından bir sebep bulmuş olurdum ve çare arardık ama öyle değil🙄 sebepsiz çözümsüz bir şey bizim ki, tam çıldırmalık🥲
Sedefela Ayyss merhaba kızım 5 buçuk aylık ve bende eğitim almak istiyorum ama çok fazl danışman var kimden aldınız acaba paylaşabilirmisiniz
Ayyss Sedefela evet cnm aynen insan bilemiyor. Ben daha baslamadim egitime. Randevu tarihimi bekliyorum. Burada da oaylasmak yasak :((((( urun onerisi yapiliyor ama nedense danisman adi soylenemiyorrr bunu da anlamis degilim
Eliftav SinemAlaz buradan isim veremşyorum kimden aldığımı uyarı geliyor,eski postlarımı okursanız belki bulabilşrsiniz,uyku eğitimi sonrası biz hayata döndün resmen
aybikreis Rabia_38_01 nasıl yüklenmişler. Sanırsın her bebek erkenden yatıp sabaha kadar uyuyor. Valla bana da normal gelmedi çünkü benimki gecr 2 3te uyuyor. Bizim normalimiz bu demek ki 😂
Mysunshines17 Ayyss Tam doymuyor olabilir mi ne ile besliyorsunuz gece yatmadan,benimkiler de 6 ay 6 günlük ama doymadiysa asla uyumaz
Ayyss Mysunshines17 emiyor cnm, dediğine düşünerek mama verdim bi kaç defa ama diliyle itiyor, gündüz mama alıyor ama arada sırada. Doyuyor onda sıkıntı yok bnece, lık lık geliyo ses :( kilo alımı da iyi
Gizzy Lilayda 6 aylık olucak. Bu ara gündüzleri de uyumuyor çıldırıyorum 😔 dün mesela 8 de kalktı kalkış o kalkış. 11 de zor uyudu. Ve bütün gece saat başı ağladı yine. Bir halleri var ama çözemiyorum 😓