Elisamoms2208 Benim kızımda doğduğunda biraz kızıldi sonra esmerledi şimdi açıldı kumral tenli 4 ayligiz daha acılir mı bilmem😂 Ben esmerim eşim kumral 😊 ten olarak eşime daha yatkın
S6- Mom0971 bebekler her haliyle cok güzeller millet herşeyi söylüyor zaten çok sinir bozucular ağzının ortasına vuracaksın vala hakediyırlar
Mom0971 S6- valla oyle kizimin vucudu bembeyaz ama yuzu esmer gibi bugday tenli saclari kaslari siyah. Esim kastamonlu ben antepliyim aaa kurtlere benziyo diyolar halbuki kayinvalidem gorumcem kaynimda esmer. Sanki sarisin sulalesi anasini satim. Bide biri daha soylemisti kendisi diyarbakirli gelmis antepliye laf ediyor halbuki oda bizden ama iste insanliktan yoksunlar
Fnurkor S6- evt kızımda oglumda esmerdı kulakları kıllı ve baya saclıydı kızım simdi beyaz tenli baya oglumda 43 gunluk acılıyor rengı baya bı Bi
Pelin55 S6- 4 aylik degismedi beyaz tenli hala oglum ablasi da beyaz tenliydi kumrala döndü abisi de bugdayr tenli
Ali_asaf_35 S6- benim oğlumda doğduğunda pembeydi sonra sarılık değerleri yükseldi sarardı şimdi de esmere döndü daha değişirmi bilmem 😊 eşim kumral ben beyaz tenliyim her gören bu kime benziyo esmer diyip duruyo haliyle insan sinir oluyo bazen 😅ne fark eder 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
S6- Ali_asaf_35 sarılık geçirmekle sarılık değeri farklı mı oluyor acaba yani sarılık geçirmiyor ama değer mi yüksek cıkıyor
Ali_asaf_35 S6- sütüm 2 gün gelmediği için kan şekeri düşünce sarılık oldu sütüm gelince emzirdikçe değeri normale döndü yani aynı şey geçirmekle değer yükselmesi 🤷🏻♀️
YasemiNYagmur1 S6- 2.ayından sonra vücudu kendini toparlamaya başladı bacakları kolları dolmaya başlayınca oldu
nickimikili S6- ilk doğduğunda bembeyazdı sonra sarılık oldu patatesim geçince aynı doğduğu renk gbi oldu bembeyaz
Sedaalp S6- benim bebeğim şuan 4 aylık sariliktan kaynaklı yüzü sarı esmer gibi duruyordu 2 haftadır yeni yeni açıldı şuan baya açıldı ama elleri bı tık daha beyaz ellerinin rengine döner diyorlar ama bence tam anlamıyla 4.,5 5 aylık felan olunca dönüyorlar
tavsancikinannisi S6- ilk doğduğunda esmer olan oğlum saçları döküldü şimdi sarı saçları çıktı ve sarışın renkli gözlü oldu ama belliydi değişeceği çünkü eşim ve bende sarışındık
mom20 S6- doğduğu ilk 2 gün kar gibiydi .. sonra sarılıktan dolayı kapkara bir bebek oldu.. sarılık geçmeye başlayınca sarışın oldu