irmatess Minikum Zinco tek başına işe yarar mı yoksa ikisini birden kullansam daha çok mu fayda görürüm :)
Minikum irmatess şuan ben tek zincoyu kullanıyorum ama gaz sorunumuz yok artık bence beraber kullanın valla onun faydası olduğunu düşünüyorum onu verdikten sonra çok güzel kakasınıda yapıyordu
Mervemuhammedemir Keremcanannesi aynen kullanmadan oncr doktor bu gunlerın gecici oldugunu ıdare etmemı soyledı her ıhtımale karsı damla yazdı bunu ben almamıstım ama baktık boyle olmucak 7 de baslıyo aglama 12 1 e kadar agkama krjzı damlayı kullandık rahat ettik ya cpk sukur gunde 1 defa 5 damla
Haleediz01 Elzanesr bir buçuk aydır kullanıyorum oğlum iki aylık doktor önerdi bizede çok faydalı kesinlikle tavsiye ederim yanında metsilde kullaniyom ben
ironboy Elzanesr bence hem gaz hem de kabızlık için inanılmaz bir probiyotik damla. Herkes 25-30 günlükken başlıyor zaten sıkıntı olmaz bence.
Berrinyr Elzanesr doktor önerdiyse kullan canım harika Bi ürün beni o kurtarıyor benım kızımda normal zaman dogdu ama inanılmaz gazlı ben boyle bişe görmedim hatta destekli kullanıyorum aguline le beraber..
HatFer135 Elzanesr canım ben ilk üç ay kullandım çok faydasını gördüm bitkisel zaten ayrıca doktorunuz sıkıntı gormediyse için rahat olsun
Esila1716 Elzanesr bende kullandım canım biogia san başkası gecirmemisdi bebeğimin gazını inşallah senin bebisede yarar
sulep Bizde bir aylıkken metsil ile berbae basladık gaz damlasıyla işe yarıyor 4 ay kullanmamızı söyledi doktor cok işe yarıyor gercekten