Elzanesr Kızlarım 25 günlük prematüre doğdular çok gaz sorunları var çok küçükler diye vermek istemedim ama doktor önerdi bu kadar küçük olup kulllanan var mi ?
irmatess Elzanesr Benimde oğlum 17 günlük bize de doktor önerdi şu an kullanıyoruz ama çokta bi faydasını görmedik malesef :(
h_yigit2 Elzanesr bizde paşam 6 günlüktü çocuk dr arkadaşım önerdi kullandık çok faydasını gördüm 3 aylık oluncada bitti şükür gazımız inş sizinde en kısa zamanda düzelir yavrucak dikkatli ve verdiğiniz saatleri hiç şaşmayın aynı saatte vermeye özen gösterin😊😊
mavisimmm20 Elzanesr bende 4 ay kullandım ama tek başına etki etmiyor yanında mutlaka gaz damlası kullanmanız gerekiyor
Nohutannesi Elzanesr doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyor. Biz de 1 aylık falandık sanırım kullanmaya başladığımızda
Minikum irmatess bende çok etkisini görememiştim daha sonra bi arkadaşımdan zinco damla ve aguline şurup tavsiyesini aldım onada bi çocuk dr önermiş ikisini beraber kullandım rahatladık şuan 4 aylık olmak üzereyiz zinco damlaya devam ediyorum hala
Mervemuhammedemir Keremcanannesi aynen kullanmadan oncr doktor bu gunlerın gecici oldugunu ıdare etmemı soyledı her ıhtımale karsı damla yazdı bunu ben almamıstım ama baktık boyle olmucak 7 de baslıyo aglama 12 1 e kadar agkama krjzı damlayı kullandık rahat ettik ya cpk sukur gunde 1 defa 5 damla
Selininannesi1609 Bizde kullandık nurse harveys ile birlikte saati saatine verirseniz çok faydasını görürsünüz ben başta saatli vermiyordum pek fayda etmedi gibi olmuştu sonra saatlerine dikkat ettim faydası oldu
Anaogul Elzanesr tek başına etki etmiyor malesef canım bu sadece bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olur yanına ek nurse harveys almıştım ben öyle rahatladı
Hrclkc Totisinannesi çok bağımlılık yapıyor canım çünkü benim oğlum 5. Aya girdi bir gün vermesem deliriyor
Purely Elzanesr bence boşuna para. Biogaia gaz damlası değil ki zaten bağırsak düzenleyici gibi pre probiyotikler var içinde. Bizede aldırdı ilk zamanlar bide dünya para yani cimcik kadar şey. Aksine oğlum onu içinde deliriyordu. Nurse harveys kullandım süper ise yaradı.
Oyku-59 Elzanesr canım benim kızımda prematüre doğdu 35 haftalık bıogaıa sap simplek beraber kullandım aşıır gaz bizdede oldu diğer bebeklere göre biraz zorlu geçiyor ama geçiyor. Ayaklarını bacaklarını hiç üşütme 2.aydan sonra aguline şurup kullanmaya başladım Bi sorun olursa yardımcı olurum
Oyku-59 Hrclkc hepsi aynı olmıyo diyolar bebişlerin ama 6 dan zora yavaş yavaş rahatlama oluyo 7den sonra bitiyo
irmatess Minikum Zinco tek başına işe yarar mı yoksa ikisini birden kullansam daha çok mu fayda görürüm :)
Kbryzr90 Elzanesr bız de kullandık üç haftalık başladık ama bir süre sonra bıraktık bebeğime çok huysuzluk yapti