leylzd Kizlar merhabalar, nasilsiniz? Aranizda madeleb kremi kullanan ve etkisini goren var mi? Son zamanlar cok fazla bu krem hakkinda duyuyorum, her kes sivilceye, cilde cok iyi geldigini soyluyor. Siz ne dusunuyorsunuz?
Mrs_Ladybird leylzd Trendyol da falan görüyorum yorumlar çok iyi ama burada da keşke kullanan gerçek kullanıcı yorumu alabilseydik iyiydi
Nltka Ben kullandım . Yüzümde sivilce yoktu ama . Cilt canlandırıyor diye aldım . Güzel nemlendiriyor beğendim ama düzenli kullanım şart gibi benim cildime iyi geldi ama kötü değil ama harikalarda yaratmıyor tabi normal
Bir_anne01 Bende kullandım. Ama madeleble softem ballı diye bi sabun vardı ikisini beraber kullandım yüzümde sürekli sivilce çıkıyordu bitmeyen bi döngüydü çok şükür şimdi çok çok nadir çıkıyor stresli olduğum zamanlarda ben memnun kaldım inşallah sizde kalırsınız
leylzd Bir_anne01 insallah canim ya, yorumlarda bazilarida temiz yuzumde sivilce cikarti diye yazdigi icin biraz alip almamakta tereddut etdim. Ciltlerde farkli oldugu icin belkide bana iyi gelir ya da kotu kullanmadan da bilemem tabiiki