nursocum nursocum ahşap kapanabilen modellerde var kullanıp memnun kalan var mı? Temizliği kolay mı bunları bilmek istiyorum zaten başka yere gitmiyorum orda da kalabilir ama evi küçük annemin şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻 💐
Melissa_20 nursocum selam canim sen nerelisin? Bir arkadawima benzetdimde mawAlLah olsun yavruna ustte kalsin
Kbrbydk nursocum canım Chicco polly kullanıyorum bu tarz diyorsan eğer baya baya iş görür uzun süreler kullanırsın. tüm gövdesi demir çünkü kendi de ağir oldugundan kapasitesi de çok yüksek. oturma alanı çift minderli küçüldüğü de iç minderi kaldırır alanı genişletirsin. kaç kiloya kadar taşıyordu tam hatırlamıyorum malesef.
nursocum Kbrbydk çok teşekkür ederim ☺️ onuda düşünebilir yani portatif olursa benim için daha iyi olur sizinki kaç aylık?
Kbrbydk nursocum yani çok fazla ordan oraya taşımam dersen çok çok kullanışlı. kızım 9 aylık ve aşırı hareketli. normal ikealar filan bizi paklamaz yani😬
Melissa_20 nursocum ya canim ben Azerbaycanliyim bir arkadawimiz vardi hep konuwuyorduk sonra sorunlari oldu kiz yok oldu 3arkadaw olmuwsuk neyse profil fotondan canim yaa😊😊
nursocum Balbocegi yok ya öyle bişey istemiyorum kendi alanı olsun istiyorum ama portatif olanlar kaç kiloya kadar sığar onu bilmiyorum
Karauzumum nursocum chicconun oturma yeri çok dar peg perego aldım çok memnunum çantası da var çok ergonomik
Duygunsal Karauzumum merhaba çok uzun zaman olmuş siz, bu yorumu, yapalı, ama, sormak istedim hala, memnun musun peg pregodan kaç, aya kadar kullanılabilir sizce