aayseee Merhaba sevgili anneler bugün sağlık ocağındaki ebemiz 9.ayda KKK aşısının gönüllü olduğunu söyledi yaptırmak zorunda degilmisiz sizler yaptırdınız mı acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Mom0909 aayseee bizde bugun 6.ay asıllarını olduk ama bana gönüllü demedi direk 9.ayındada aşısı var dedi
Bebisveannis aayseee evet biz altıncı ayda gittiğimizde bize de isteğe bağlı demişlerdi biz yaptıracağız önünüzdeki ay
HaticErkanMiran aayseee biz 9 aylık olalı 1 hafta oldu hemşiremiz söylemedi öyle bise 6. Ay asisindan sonra 1 yaşında asi var dedi sadece yani varsa böyle bi asi zorunlu ise hemşire basından atıyorsa sorumsuzluktur bu
Uygarpinar Kkk aşısı kızamık,kızamıkcık ve kabakulak karma aşısı bildiğim kadarıyle bu devlet kapsamında zorunlu bir aşı,mutlaka hekımınıze danısın önemli bir aşı o.
aayseee Mom0909 bizde 6 aylığız bugün yaptırdım bende hatta iki kez sordum yanlış mı anladım diye gönüllü dedi bide çocuk doktoruna soracam bakalım teşekkür ederim
TospikOglusum Mom0909 bizde ayın 29unda olucaz 6.ay aşısını nasıl çok ağladı mi bebeğiniz,ateş vs oldu mu?bide kilo ölçümünde kıyafetle mi tarttilar bebeği?görünce yorumu sormak istedimde☺️🌺
aayseee HaticErkanMiran o zaman zorunlu değil demekki yinede en doğru bilgiyi doktorlardan alırız bı soralım bakalım
Nrgs aayseee normalde bir yaşta KKK aşısı var ve zorunlu bir de son dönemde kızamık vakaları arttığı için 9.aya bir doz kızamık aşısı eklediler acaba ek doz olduğu için gönüllü demiş olabilir mi
Beyzasim aayseee bize kimse gönüllü demedi 9. Ayda çağırdılar gidip yaptırdık. Benim bildiğim gönüllü Bi aşı değil o