Parsannesi Aysgl0107 ozaman kesin özlenir ya birde alışmışlık oluyor ister istemez tayin zamanı zaten çok kafa karıştırıcı ben ürküyorum biraz hatta 😅
Aysgl0107 Parsannesi özlenir özlenir 😅arkadaş,dost edindik mesala sonra başka yere gidince özler insan ister istemez ya 😁sağlık olsun ya
Parsannesi Aysgl0107 öyle tabii insan kendine gurbette olunca bi kahve içeni bile aile görüyor resmen
Zalimsin Betulnur Bilecik Batı’nın iyisi mesaisi iyidir orduda asayisteyse asayiş zor olur, benim eşim eğitim birliğinde askerlerle ilgilendiği için mesaisi belli ekstra olaya ya da göreve gitmiyo ya da evrak işi yok ondan daha iyi
Betulnur Zalimsin evet ordu da asayisdeyiz ve asiri yogun hafta sonu bile yok diyebilirim sabah 8 ama aksam gelis saati hic belli degil :(
Habibe08 Derya_nil esim ardahanli neyini beğenmedin kiz ben sevdim ama yasamak icin tabi fazla küçük ama yesillik temiz hava kayak merkezi filan 😂
Habibe08 Kitapkurdumom esim uzman vandayiz cezaevinde calisiyo burda yasam pahali malesef merkezdeyim ben
Kitapkurdumom Habibe08 valla benim su andaki bulundugum yerden daha pahali olamaz sanirim, orasi bize ucuz bile gelir
Zalimsin Betulnur biz de komandodan geldik ama ondan önce batıda köyde asayisteydi eşim ve berbattı gerçekten az çok tahmin edebiliyorum sizi 🥴