Tugba68 Merhabalar 1,5 aylik kizim var özel bolgesi asiri pisik neyaparsam yapayim gecmiyor tavsiyeleriniz varmi ve neden kaynakli olabilir acaba altini sık degistiriyorum bez degisimide yaptik
elha_3 Tugba68 belli bir zaman aynı bezi kullanıpta sonra başka beze geçmek pişik yapmış olabilir düzenli bir şekilde zeytin yağı sürün çok faydası olacaktır
RumeysaMom Tugba68 bi Bir arkadaşımın çocuğu da çok pişik oluyordu bütün kremleri denediler en pahalı kremlere kadar en son çareyi pudra da buldular belki sizde de işe yarar bir deneyin alerjisi vardı O yüzden sürekli pişik oluyordu
Ruzgarbaby Tugba68 Mutlaka dene bende her kremi denedim sudokrem bepanthol hametan travazol ama gecirmedi. Annem zeytinyağı sür dedi inanmadım ama başka secenek kalmamıstı ve aksamına düzelmeye başladı
Zynphafsa Tugba68 bnm kızmmda da geçmeyen pişik vardı ne yaptıysak geçiremedik meğer alerjisi var mış. Aklınızda bulunsun eğer geçiremezseniz alerji belirtisi olabilir
Nurahyu Tugba68 kuzenim hindistan cevizi yagi kullanmis hemen gecirdi dedi bizim pisik sorunumuz olmadi ondan denemedim ama soylemek istedim
Zeynepki Tugba68 benimde kızım o zamanlarda pişik oldu. Eczacımız TERRAMYCIN ve TROSYD kremlerini karıştırıp sürmemizi söyledi. Hemencecik geçti şükür.
Dyunak Benimde oğlumun testis bölgesi doğduğundan beri hep pişikti her şeyi denedim sudocrem geçirdi sadece şu an sadece onu kullanıyorum ve ıslak mendil sürmeyin ılık su ve pamukla temizleyin
Misterious Tugba68 geçmeyen inatci pisikler dra gösterilmeli alerji olabilir Zeytinyağı bebek cildine sürmeyin drlar önermiyor deri bütünlüğünü bozuyormus Pudra ciğerlerine yapışabilir yine önerilmiyor Hametan bepanten gibi pişik kremleri kullanmak bez değişiminde ıslak mendil kullanmayıp nemli bez ile silmek ya da yıkamak gerekir hala geçmiyorsa da dra danisilmali