Cutes Öksürdü refleksle parmaklarımı sokup ağzından çıkardım yutacaktı. Yürütecin kenarındaki kağıdı koparmış şeffaf poşet gibi. Ağzından çıkardım fakat başka yutmuş olabilir mi ağzındakini çıkarınca rahatladı herhangi bir sıkıntısı yok şu an. Ama başka var mıdır yapışır mı içim içimi yiyor
Cutes Eğer başka parça da yuttuysa belirtisi falan olur mu düşüp gidicek birşey de değil şeffaf çünkü
cankuzularim Ay benin kızında bi anda yutmuş mosmor oldu ta assagi inmişti elimle alamadım ne kadar uğraştım anlatamam bisey olacak diye kafayı yedim midesine bastırıp ters dönerdim çıktı yuttuysa da kalasıyla çıkar bence
Cutes cankuzularim çok geçmiş olsun yaa. Ben tam boğazında yakaladım. Böyle düşüp gidecek parça da değil, Allah korusun yapışır kalırdı diye içim içimi yedi, hala da öyle yuttu m6 falan diye
huzunkovankusu Cutes Selamlar ben hemşireyim. Solunumu nasıl hırıltı falan hissediyor musunuz? Cilt rengi nasıl yüzü? Rahat mı şu an?
Cutes huzunkovankusu Yok hırıtlı renk değişikliği falan. Normal her zamanki halinde. Emzirdim su içirdim 7 aylık bu arada. Hiçbir farklı belirti yok
Seli_m huzunkovankusu merhaba, benim bebeğim de bugün küçük parça poşet yutmuş, hemen geri kustu ne varsa, ama ondan sonra öğlenden akşama kadar çok az az kusuyor ağzından yemek geliyor, solunum ve s. Hiç bir sorun yok ,endişelenmelimiyim acaba?
Cutes Yok hırıtlı renk değişikliği falan. Normal her zamanki halinde. Emzirdim su içirdim 7 aylık bu arada. Hiçbir farklı belirti yok
cankuzularim Cutes valla bizim komşunun kiri bilgin kocam 50 kuruş yuttu 5 kuruş olsa anlayacağım ama 50 kuruş ya onunasil yuttun hastaneye gittiler kalasından çıkmasını bekleyemez 3 gün dediler yoksa biz alaçaz dediler çocuk 3 günde kalasından çıkardı ben şok olmustum
huzunkovankusu Cutes O zaman sorun olacağını sanmıyorum ama siz yine de gözlemleyin. Her şey yolundaysa sorun yoktur. Bi gün yan yatırın ne olur ne olmaz diye.
Asklepios Cutes eğer solunum yoluna kaçsa hırıltılı öksürük nefes almada güçlük çeker. Cilt rengi değişir boğulur gibi yapardı siz bunu çıkarttığınız halde. Midesine gitmişse de birşey olmaz. Ama solunum zaten zamanla olacak birşey değil hemen belli eder
Asklepios Cutes yapışsa bile verdiğiniz su mama ile yada yemekle gider. Önemli olan solunum yolu. Eğer oraya yapışsaydı rahatsız olup öksürürdü. Midesine gitse bile mide asidi eritecek zaten