Purely reynwoman yeri hiç önemli değil bence. Çünkü su almıyor su tahliye etmiyor o yüzden çok rahat bir yere koymak. Banyoda olması asla sıkıntı yaratmaz bence çünkü çamaşır makinasının üzerine aparat taktirio kurutmayı da üzerine monte eden bile var.
Nihannn reynwoman benimkide banyoda ustuste duruyolar. Bi sıkınti cikmadi.hem banyoyuda isitmia olur fena mi.
Uveecim reynwoman havalandırman varsa sorun olmaz herkesin banyosunda duruyor zaten yeri olan ayrı koyuyor olmayan üstüste koyuyor. Annem ebeveyn banyosuna koydu havalandırması yok çalıştırdığı zaman banyonun kapısını açık tutuyor mesela orası havalanıyor sorun olmuyor. Hava almazsa sıcaklığı rutubete sebep olur sadece.
Hohomoromu reynwoman banyonuzda yer varsa banyoya ya da kullanmadgnz boş oda varsa kiler vs oraya koyun bulundugnz odada olması ssizin için sağlıklı olmaz
reynwoman Katipmoms aaa bana servis aynı marka olması lazım dediii yalancılar yaa 🤔 küçük bir odamız var artık oraya koyucaz banyoda da cok yer kaplayacak ölçtüm boş odaya koyucaz artık bebiş büyüyüp ona oda yapana kadar
Oozzee Benim evimin kileri var, çamaşır ve kurutma makineleri üst üste duruyor orada. Kayınvalidem kurutma makinesini yeni aldı, onunki banyoda çamaşır makinesinin üstünde duruyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar.
SeverusSnape reynwoman kurutma makinesinin hava alan bi ortamda olması gerekiyor, banyoda havalandırmanız varsa hiç sorun olmaz koyabilirsiniz. Yoksa da kapıyı aralık bırakırsınız :)
BeautifulMother1 reynwoman merhaba memnun musunuz kurutma makinenizden biz tayinciyiz doğuya ikisi birlikte olan nasıl acaba kullanışlı olur
reynwoman BeautifulMother1 evet kurutma makinemden cok memnunum cok cok büyük rahatlık gerçekten toz içinde iyi ayrıca. Ama hem yıkama hem kurutma beraber olanlar pek verimli değil kurutmaları tek kurutma makinesi alın tavsiyem
karabocuk reynwoman benimkiler banyoda da üstuste duruyor. Hatta kisin isime geliyor o calisirken bebegimi yikiyorum. Sorun olmuyor
Angels1324 reynwoman ben 10 yıldır banyo da kullanıyorum sıkıntı yok hatta kışın faydası bile oluyor banyom büyük