seda84 Ruzgarnannesi Canim doğumda bende de oldu çok ıkınmaktan.Hatta meme seklinde cikti 3 tane Ben sürekli o bölgeye hakiki zeytinyağı sürdüm 1 hafta sonra geçti tamamen kayboldu
Ruzgarnannesi seda84 benimkisi ufak agriai da yok insallah gecer direk zeytinyagi mi surdunuz yoksa ısıttınız mı
seda84 Ruzgarnannesi Zeytinyağını pamukla sürdüm benim dikislerimde olduğu için çok birşey yapamamıştım.sadece zeytinyagi
Ebrt Ben viks le çözum buldum forumda okumştm burda cok sukur gecti surup ıceri ıtın biraz yakıyor ama gecıyor yada vazelın
MinikMucizeemm Bende lohusa iken aynı sıkıntıyı yaşadım. Konyada yaşıyorum sığır kuyruğu otu diye tarlalarda bi ot var. O ot ile buhar banyosu yaptım 5 er dk.lık 3 kez ve basur memesi denilen et parçası bile kayboldu bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim
Elifff12 MinikMucizeemm ciddi misiniz kucuk muydu sizinki ya bilsem gdecek bende yaparm herseyi deniyom ama hala o basur memesi gtmedi
Elifff12 Ruzgarnannesi bende aynı durumdayım hamileyken başladı emzirdim için sınırlı ilaç kullanabilirmişim anestol krem daflon hap ağrıdığında iciyom bide bekunis diye bi hap var onu da iciyom rahat çıkabilym dye bunları yazmış doktor
Elifff12 seda84 bendede 3 tane çok cekiyorum bu lanetten keske kurtulsam bin dua ederm size zahmet olacak detaylı bişekilde nasil yapacagimi anlatırsanız çok sevinirim
seda84 Elifff12 Canim benim hamileyken minicik çıkmıştı sonra dogumda ıkınmaktan meme şeklinde kocaman çikti.saf zeytinyağını pamuğa koyup basur olan yere tampon yapar seklinde sürdüm.iyice yedirdim.büyük tuvaletim geldiği zamanlarda tuvaletimi yapmadan önce aynı şekilde sürdüm yumusamasi icin.Birde doktor bana "madecassol"adli bir krem vermisti onuda kullandim inşallah gecer kuzum benim 1haftada geçti