AYEG 5 ay 16 günlük oğlum var gğndğzleri üç kez 30-40 dakika arası uyuyor geceleri değişik 9-10-11 arasında zorla uyutuyoruz ya memede yasa ayakta. Çok sık uyanıyor. Ne yapmalıyım. Aynı durumu yaşayanlar var mı
Dilanacr AYEG gece çok sık uyanıyor sağlık ocağı doymuyor ondan dedi sütüm yetmiyormuş oysa ki güzel sütüm ama bebem doymuyormuş ek gıdalara başladık bazen uyuduğunda çok nadir o da 1 buçuk saat uyuyor sonra gece 3 den sonra tekrar başlıyoruz 40 45 dk da uyanıyor geçmiyoruz 45 dk yı hiç bu aralar da 15 dk yarım saatte uyanıyor anlamadım
duzenlianne AYEG gündüz uykularını 2 ye düşürebilirsnz biz de 6 bucuk aylıgız gündüz 2 uyku gecede aralıksız sabaha kadar uyur ben uyanırım mama içiririm o hiç uyanmaz en son uykusu 7 7 bucukta falan olur daha snraki gece uykusu olur
Zynq AYEG 5 ay 6 günlük bebeğim. Bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz. Nolur gündüz uykularını uzatmanın bir yolu varsa biri söylesin, okuduğum herşeyi denedim olmuyor 🥺
Basakbadee AYEG biz de 5ay 15 günlüğüz gece kesintisiz 10-11 aaat uyuyor uyumadan önce besliyorum mamayla bi de sıcak bi ortam da yağ ile tüm vücuduna masaj yapıyorum mutlaka deneyin masajı çok rahatlıyor
Dilanacr Aynı tıp a tıp saatlerimiz bizde gece uyutma zorluğunu geçtim çok sık uyanması mahvediyor beni sinirden ağlıyorum bazen
AYEG Dilanacr Dilanacr ağlamalar bizdede var. Uyutken çok yıpranıyorum. Sürekli uyanınca o sürede beni çok yoruyor.
AYEG Dilanacr doymadıgımı düşünerek bende devam sütü verdim fakat bişey değişmedi uyuma süreleri yine aynı kısa kosa sütğm güzel oldugu içinde devam sütünü kestim. O yöntemlede bi çağre bulamadım yani
duygu00 Dilanacr ya öyle kısa uyuyup uyanınca hemen doymuyor diyorlar benim bebeğim de dört aylık yarım saatte uykusunu almış gibi uyanıyor herkes doymuyordur dedi mama aldım verdim yine yarım saatte uyanıyor
Ecemarasmira Benimde kizim 5 bucuk aylik.birde 3 yasinda oglum var..yazdiginiza göre gece sık uyanmalarinin sebebi gündüz uykularinin kisa olmasi. 30 40 dk uyku c9k cok kisa. En az 1 saat olmasi gerekir. Derler ya uyku uykunun mayasidir, çok doğru.
AYEG Ecemarasmira evet uyku uykunun mayasıdır. Fakat gunduz uykularını ne yaptıysam uzatmaadım. Zorluyorum ama olmuyor.
Adige3062 Bizde ayniyiz gece 152838743 kere uyaniyor her saat basi istisnasiz abartisiz her saat başı hatta bazen dalamiyor 29 25dk sonra uyaniyor 🤦♀️Napacagimi sasirdim birini bana duzelecek desin lütfen gunduz iyi uyudugundada ayni valla hic bir fark yok gece uykulari hep böyle 🤦♀️😬😬
AYEG Adige3062 bende birinden bi derman arıyorum. 3 aydan sonra düzelir dediler sonra 4 neredeyse 6 olucaz ama hala bi düzelme yok.
AYEG duzenlianne gece uykusuna kaçta geçiyosunuz ve sabah kacta kalkıyo. Bide en son beslenme ne zaman 😂
duzenlianne Zynq siyah perde deneyebilirsinz benim kızım da sabahları cok erken uyanırdı siyah perde kullanıyorum şimdi 10 11 e kadar uyur belki sizde gündüz de işe yarar
AYEG duygu00 evet katılıyorum uyumuyosa ağlıyo bebek aç yok oyle bi mantık kilosu iyiyse ac olma şansı yok. Ve bence bir anne sütünden anlr azmı cokmu cocuguna diye
duzenlianne AYEG gece uykusuna eger evdeysek 10 gibi falan uyuturum evde degilsek 11 bucugu falan buluyor. Sabah uyanışımız 10 bucuk 11 oluyor. Beslenmemiz 3 saatte bi acıkıyor genelde gece o uyanmadn ben uyanıp karnını doyuruyorum ☺️
Zynq duzenlianne zebra perde var onu kapatıyorum ama oda karanlık olmuyor tabii. Gece gündüzü ayırt etsin diye gündüz çok karanlık yapmıyordum. Bir de bunu deneyeyim. Çok teşekkür ederim.
Albayrakokur Benim bebeğim 6 21gnlük hep gndüzleri 3 kere30 enfazla 40 dakka uyırdu gece uykusunada 7 de uyutur 3 saat güzel uyur snra uyanır besler geri uyurdu ondan snrası artık keyfine kalıyodu 1 saat yada 2 saatte faln uyanırdı sabah 7 ye kdr ben buna bile razı olmuştum son 2 hftadır nolduysa şmdi gndüz 2 kere 1 saate yakın uyyo bazen oda akşm yine 7 de uyutuyorum 1 saat snra tkrr uyutuyorum 15 dkka snra derken o saati için rahat 5 6 kere uyanır oldu bana işk uyandığında kaldır gece 11 12 gbi uyut diyolar sizce öylemi yapmalıyım
AYEG Albayrakokur benim oğlum da oyle ilk uykusundan sonra surekli uyanıyo geç yatırmayıda denedim farketmıyo bu sefer uykusu geçtiği için uykuya dalamıyor