Bitikmomi Kızlar bende bir soru sorayım emzirme döneminde hangi bitkilerden tüketmemiz lazım bilen var mı ? Ve detoks çayı içilebilir mi ? Birde Yeşilçay soda içen arkadaşlar emzirme döneminde yapılıyor mu ?
minicikellersss Minikuzu bu arada kiraz sapı çayı kilo vermek içilen çay değil … ödem arttırıcıdır böbreklere iyi geliyor
CanselK Minikuzu 3 gün sonra tartılmıştım meraktan 1.200 vermişim, daha tartılmadım ama verdiğimi hissediyorum bu hafta tartılcam
Minikuzu Tarumrese günde 2 defa tok karına sade soda ile demleyip içiyorum. Ben öğle ve gece yatmadan yarım saat önce içiyorum.
Minikuzu msl_04 canım günde 2 defa bi kahvaltıdan sonra çok aşırı doymadan tabi tok karına içiyorum bide gece uyumadan yarım saat önce. 2 gün sodayla demleyip içtim 2 gündür sıcak su ile demliyorum sanki su ile daha iyi bakalım arada soda arada su ile devam edeceğim.
ceydacos Minikuzu ben diyetisyene gittim canım bir dönem ve beyaz çay ve kiraz sapı çayıyla kilo verdimm doğadanın çaylarını kullanıyordum
Balbocegi Kiraz sapını demleme usulü ile mi yapıyorsunuz yoksa kaynatıyor musunuz? Ben uzun zamandır içiyorum. Bol bol tuvalete çıkarmaktan başka bir işe yaramadı 😅