annesininaslani Alinadefne bende aldım canım da aç mı veriyorsun yok mu günün hangi saatinde veriyorsun acaba
efelettin 17 aylık oğlum balık yemeğini için kokusuna bile tahammül edemediği için içiriyorum. 2 aydır. Ocean markası ☺️
Woody biranne11 Ocean 150 ml Balık Yağı https://urun.n11.com/diger/ocean-limon-aromali-150-ml-balik-yagi-surubu-P465154945
biranne11 Woody Virüs yüzünden 1 yaş kontrolune gidemedik bu yüzden balık yapı gibi bir duruma başlamadım. 1 tatlı kaşığımı iciriyorsunuz günde ?
Psikologanne Woody benim kızımın midesi bulanıyor ..ocean aldık limonlu ama iki üç defa denedim içmedi attım bende
Psikologanne Woody benimki ek gıdayı reddettiği için onu da yapamam :( daha 11 aylık ek gıdayi kabul edince başlarım bende
ayseadem HappyKids bizim doktorumuz balık yağının vücutta depolandığını ve obeziteye yol açtığını söyledi zaten şimdi balık zamanı direkt balığı yedirin daha iyi dedi bizde hafta 2 gün balık yiyoruz 💁🏻♀️
Cnprtk ayseadem peki balık yedirsem haftasa iki kere yazıyor forumda her yediğinde ne kadar tüketmeli bilginiz var mı ? Örnek veriyorum hamsi yese kaç adet yemeli ?
Nurrcem HappyKids 16 aylıkken başladık doktorumuzun tavsiyesi ile möllers Yine doktorumuZun tavsiyesiyle 16. aya kadar bekledik ve balık sevdirmeye yedirmeye çalıştım hiç ama hiç yemeyince takviyeye başladık
tugraninannesi1 HappyKids möllers kullanıyoruz tutti furuttili olanından.çok sevdi tam 1 yaşına bastığı gün başladık
Selin3244 tugraninannesi1 iştah açtimi acaba ocean aldım ama hiç bi ise yaramadı iştah konusunda bide mollers denemek istiyorum