Mom16 Si_se_ta_be 2 gün önce sipariş verdim. www.digitalmagnet.com dan. Tanesi 0.65 kuruşa magnetler var. Bakın isterseniz
Egeliii Si_se_ta_be aynen sayfada beğendiğiniz her deseni istediğiniz ürüne uyguluyorlar çok hızlı gelmişti , alt tarafı magnet çok pahalı olmasını istememiştim ben
birboncukannesiiii Si_se_ta_be jojo tasarım diye insta buldum. Ordan aldım 2tl açacak magnet. dış tasarımınıda kendim yaptım fotoyu gönderdim. Aynısını basıp göndermişler memnun kaldım.
Pamuk_seker Si_se_ta_be digital magnet sayfasi hem cok hizli hem kaliteli hemde hesapli ben acacak Magnet ablamda acacak li anahtarlik yaptırdi bütün etiketleri yakin zamanda branda afis yaptıracağım
Si_se_ta_be Pamuk_seker Ewet bende ondan istedim 1 seklinde fotoğraflı magnet, fotoğraflı anahtarlık, kürdan süs istedim hem çok uyguna kalitesi güzel mi acaba merak ediyorum ama.
Pamuk_seker Si_se_ta_be cok guzel hic pisman olmayacaksın hafta sonu olmadan gelir muhakkak bir sürü sey aldim ben ordan alıyorum halada 😊
gozde__ Si_se_ta_be tek geçerim canım instagramdan hediyeyedairnevarsa sayfası. Bana çok yardımcı olmuslardi çok da güzel olmustu
Minnakelifim03 Si_se_ta_be dijital magnet var çok kaliteli iki senedir kızıma ordan alıyorum poster 10 lira magnetler var onlarda çok iyi