Si_se_ta_be Herkese iyi günler 💃💃 Güzel anneler 2 hafta sonra oğlumun doğum günü 🥳 Ama ben hala magnet bulamadım 😔 Sizlerden uygun fiyatlı güzel magnet, hediyelik yapan magnet sayfası isteyebilir miyim?🙄
madambovary Si_se_ta_be fotomagnet sayfasına bakabilirsiniz. Ben 40 mevlüdü ve 1 yaş için oradan yaptırdım. Çok hızlılar memnun kaldık biz.
iki_tospik_annesiii Si_se_ta_be kızlar teyzemin kızın 2 gün önce doğum günüydü bu şekilde yaptırmıştı 80 TL ye küçük küçük dolap süslerinde yapıyormuş ama onların fiyatını bilmiyorum isterseniz öğrene bilirim
Si_se_ta_be madambovary Biliyorum orayı ama pahallı değil mi birde sadece düz fotoğraflı magnet yapıyorlar
madambovary Si_se_ta_be sayfa da birçok çeşit var aslında. Fiyat aralığınızı bilemiyorum tabiki ama bana uygun gelmişti. Mevlüt için ahşap magnet, 1 yaşı için de açacaklı magnet yaptırdım ikisi de fotoğraflıydı ve çok güzel geldi ürünler.
Egeliii Si_se_ta_be aynen sayfada beğendiğiniz her deseni istediğiniz ürüne uyguluyorlar çok hızlı gelmişti , alt tarafı magnet çok pahalı olmasını istememiştim ben
Si_se_ta_be iki_tospik_annesiii Hmm ya ben organizasyon tuttuğum için bunu ayrı yaptırmama gerek yok.
Si_se_ta_be madambovary Bir bakayım ya fiyat önemli değil de organizasyon çok pahalı magneti ucuza almak isteidm.