Brcn20 Elffnrr ben kullandım bi işe yaramadı gerçi o acıyla kaç tane krem kullandım bilmiyorum ama en son çağre ayva çekirdeği olmuştu onun sayesinde iyileşmişti
Elffnrr Brcn20 evtt ayva içinde olumlu yazılar okuyorum ama söz konusu pamukçuk olunca karbonat daha mantıklı geliyor bana sonuçta gözle görülmeyen şeyleri kendileri öldürüyor 🙃 mikrobuda kırar inş
Brcn20 Elffnrr bu arada pamukçuk çok ilerlemişse doktorunuzdan yardım alın lütfen meme reddi yaşayabilirsiniz ağrı yapar çünkü bebeğe pamukçuk mavi mürekkep kullananlar var büyük ihtimal ondan verebilir sizede 🙏🏻
Elffnrr Doktor kontrolündeyiz şuan canım. Doktor Mikostatin verdi bebegime aynı sekilde bende onu göğüs uclarima suurcem ve göğüs iicn birde garmastelan krem verdi günde 8 sürüyorum. Bugün başladım inş yararı olucaktir
Hotic Elffnrr mikostatin çok etkili bi damla bence yeterli olur. Her ne kadar kaynatılsa da emzik biberon vs enfeksiyon üretebilir o yüzden olabilir böyle seyler inşallah en kısa zamanda geçer 😊 garmastan da ablam kullanmıştı ve cok memnundu cok pahalı olmayaydı bende alacaktım😂
Elffnrr Hotic aa ama aldım kremi eşim akşam getirecek inş hmmm kullanalım bakalım şu pahalı kremi 🤣 inş ise yarar
Bahriyei Elffnrr ben garmastan krem kullanıyorum meme uçları yara olmasın diye, işe yaradı, memnunum.. bir de metal kapaklar satılıyor ebebekten aldım onları takıyorum krem sürünce, bir yüzeye sürtününce tahriş oluyor çünkü..
Elffnrr Bahriyei evet bendede aventin meme ucu va tonu kullaniyorum. O olmasa çamaşır çeker heralde kremi🤭
Elffnrr Dmrcnn normalde lansinohun kremini kullaniyosun şuan bebeğim 8ci ayında böle bı olayimiz olunca bu kremi önerdi doktor kullandığımı tavsiye etmedi. Mecburen alicam dokoteuma güveniyorum. Ne kullandiysak ilaç olarak şu zamana kadar geçirdi şükür. Ama arkadaşımda kullanıyor kantaron yağını gayet memnundu halada devam ediyo 🙃
Dmrcnn Elffnrr tabi herkeste farklı işe yarıyor bu ilaçlar inşallah sizin işinizi görür o acı cok zor çünkü 😔 bn doğumdan 1ay önce lansinoh kullanmaya başladım düzenli olarak doğumdan sonra zorluk yaşamayayım yumuşasın diye falat kendimi 1.5ay boşa yormuşum doğumdan sonra 1hafta içerisinde yarılmalar kanamalar oldu emdikçe kanadı cok zordu doktorm garmastan yazdı oda hiç işe yaramadı kantaronu tesadüfen kullandm Sadece 1gün sürdü o kanamaların catlakların geçmesi inanamadım
Hotic Elffnrr inşallah işe yarar canım tahinin üste çıkan yağını da önermişlerdi bana pek deneyemedim lansinoh bana iyi gelmişti gerek kalmamıştı ama evde tahin varsa ve garmastanla geçmezse deneyebilirsin aklına bulunsun 😊
Elffnrr Hotic eevt tahin yağıda iyi geliyor göğüs uçlarına ama bu tahminlerin yağını nerde bulalm yokki eski tahinler yağlı yağlı 😋
Hotic Elffnrr bi kaseye biraz tahin koyup bekleyince yağı üste cıkıyor ama tabi kalitesi tartışılır 😄