Mervemuhammedemir Bebegimin cenesınde ınce ince kabarcıklar oldu kırmızı bunlar egzemamı oyleyse tedavısını nası yaparım
Mervemuhammedemir Mervemuhammedemir mavisimmm20 1.5 aylık onu anlayamıyorum kı pıtır pıtır boyle buraya resım nası atılıyo
Derenipek Mervemuhammedemir benim kızımda da olmuştu doktor kuruluktan oluyordur dedi mustela vücut losyonu aldım kullanıyorum iyi geldi
Minikannesi00 LadyD biz 5 aylığız kaşınmıyor ya geçmiyorda geçip geri çıkıyor keşke çözümü olsa hiçbişey işe yaramıyor
mavisimmm20 Mervemuhammedemir googleden hizliresime gir oraya yükle resmi alttaki linki buraya kopyala
mavisimmm20 Mervemuhammedemir bak attım resim benmki öyle alerji testi yaptırdık birşey çıkmadı ne olduğunu bizde bulamadik
Mervemuhammedemir Derenipek krem surdum bende sımdı bakalım 2.ay asısında saglık ocagına goturcem ordan kalca cıkıklıgu varmı dıye hasyaneue orda baktırırım
LadyD Minikannesi00 benım oğlumda 18 günlükken başladı ama Alerji ile alakası yok bence tamamen kuruluktan oluyor gece gündüz kaşıyo suratını 66 günlük olduk hala kaşınıyor kundak yapmasam kaşınmaktan bir dakika bile uyumaz nasıl olcak böyle bilmiyorum😔😔
Mervemuhammedemir mavisimmm20 hayır henuz goturmedım 2 ay asısında goturcem 6 7 gun sonra daha 2 gun oldu cikalı
Minikannesi00 LadyD canm ben sürekli nemlendiriyorum yine oluyor ya ,gece bile nemlendryorum . Bizmki kaşımıyor ne olduğunu da blmiyorum . Sizede çok geçmiş olsun . Kaşınıyosa egzama işte ,doktor alerjiden diyo başka bişe demiyo sağolsun
LadyD Minikannesi00 ciddi mi gene de geçmiyor mu of allahım ya peki nasıl sizinkiler canım bizimkiler ilk kırmızı kırmızıydı sonra mustela stepolia kullandık biraz dr tavsiyesi ile geçti. Ama kaşınma giç geçmedi şiimdi de renksiz fısır fısır yüzü aydınlıkta belli oluyo küçük küçük renksiz. Size de cok geçmiş olsun napıcaz böyle😓 bence alerjiden değil bizimki çünkü hep banyodan sonra oluyor artıyor o küçük şeyler alerji doktoru da kuruluktan dedi hep nemlendirn dedi
LadyD Minikannesi00 aslında kaşınmıyorsa bize doktor bebek sivilcesi de olabilir 3. Ayında geçer demişti. Sizinki kaşınmıyormuş ya belki kendiliğinden geçer bir gün inş
Mervemuhammedemir Minikannesi00 2 aylık asısı var doktora goturcem bakalım ne dıycek pıtır pıtır agladıgında baya kızarıyo bende nemlendırıyorum suan ınsallah egzema degıldır
Mervemuhammedemir LadyD aynı aynı anlattıgın gıbı aydınlıkta bellı oluyo aglayınca kendını sıkınca kızarıyo 2 gun oldu cıkalı dun bugun nemlendırıyorum