Baby_Lena Balkuzumm yaaaa nasıl güzel bız daha 39 gunluguz Rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsın brbegınızınde yuzunde gülümseme hıc eksık olmasın ınsallahh🌺
Yenibebek_yenianne Balkuzumm Benim de şuan 4 aylık tam o zamanlardı galiba kıyafetini çıkarıyordum banyo için kahkaha atti birden. Tüm duyguları aynı anda yaşamıştım. Hemen ajandaya kaydettim günüyle,tarihiyle.Ilk kahkaha diye😁😁
Deletedmom299 Balkuzumm Maşallah ömrü boyunca yüzü hep gülsün inşallah 🤲🏻😊😊 benim oğlum da 5 günlüktu kucağıma alıp öyle selfie yapcaktım fotoğrafı çektim üst üste aa bakarken bi gördüm ki yüzünde tebessüm var😊 sanki resmen gülüyordu foto cekildigimizi bilir gibi 😂😂 1 2 aylıkken tebessum ederdi ama ilk öyle gulmeleri de tam hatırlamıyorum ama 3 aylik falandi🥰
incognito Balkuzumm İlk kuzenine çok kısa sesli güldü, kısa bir zaman sonra Bir yakınımız kızıma “gel gidelim” dedikçe nasıl kahkalar attı, dakikalarca o güldü, ben ağladım.
Cennet-Kokulum Balkuzumm maşallah canım 💖😍 o aylarda benim bebeğim de gülmeye başlamıştı gerçekten çok farklı bir duygu mutluluktan ağlayacaktım nerdeyse 🥰😍❤️
ant331 Balkuzumm benim kızım çok ciddi bir kızdi bir defa uykusunda sesli gülerken yakaladim çok kaba gülmüştü ha haaaa diye 🤣🤣 bayağı bir gülmedi surat hep asıktı. Şimdi tam tersi oldu birisini görsün hemen yılışıyor heyecan yapıyor Allah’ım görenin için gidiyor. Çokta gülmesi iyi değil çok sempatik buluyorlar nazar değiyor 😃
Ayonuz Balkuzumm Benimki de ilk uyurken sesli gülmüştü mutluluktan ağlamıştım bir yaşında hala kahkaha atsın gözlerim doluyor😊