Mehtee Yasemila kizzz bendee salliyorum sabahin körü sallarken ahh diyom kafama tükürüm niye alıştırdım su sallamaya önceleri iki salla yatardi. Simdi salla babam salla yatmürr 🤷♀️
Yasemila Mehtee aynen öyle valla iki sallarım uyurdu şimdi ellerini tutup sallıyorum sersemleyin uyuyor yaaa
MutluMommy Yasemila kaçta yatıyo benim oğlumda 4 ay 5 günlük gece 4-5 kere kalkıyo hatta bu sayı bazen daha da artıyo saat 7 de tamamen uyanmış oluyoruz
Yasemila MutluMommy 8de yatıyor 12 1 de kalkıyor yemek için sonra 4 te tamamen kalkıyor uyumuyor 🤷🏻♀️
Sandal Yasemila her gün yarım saat geç yatrmaya çalış ben öle yapa yapa düzen oturttum şimdi hala uyanık buçuk da yationsanah 9 10!gibi uyanio
Sandal Yasemila altiyi alışkanlık ettiği için altıda uyanır ama zamanla duzelirr tekrsr uykuya döndürmeye calistnzmi sallayqrak veya meme vererek
MelekAnnesii Aysu01- esine kalkmayacaksin canim biz oyle yapıyoruz bakar uyuyorsak ses yapmadan cikar gider baska turlu bunye kaldırmıyor
Yasemila Sandal 4te kalkıyordu çok şükür şimdi 6 oldu. Bakalım inşAllah daha ileri çekerin ama alışkanlık belli