Buse_Ayten Merhaba arkadaşlar emzirdiğim için halen daha regli olmadım fakat kasıklarımda ve bacaklarımda bir kaç gündür hafif ağrı var içime şüphe düştüğü için test yaptım , sizde bir bakar mısınız testime. umarım ekleyebilmişimdir ilk defa ekliyorum.
Buse_Ayten Deleltedmom_69 Bsr06 kızlar bebeğim daha 6 aylık o ve prezernatifle korunuyorduk eşimde kendinden emin olduğunu söylüyor ben ne yapacağım Allah günah yazmasın ama daha doğum tramvasını atlatmadım yarın hastaneye gideceğim kan testi yaptırayım.
Deleltedmom_69 Buse_Ayten haber verirmisim canim merak ettim bende daha dogumdan sonra regl olmadim 11 ay olcak gecen haftalarda verdim kan testi hic bisey cikmadi belki seninde cikmaz sıkma canini
Efa Merhaba ayni testi bir de suyla deneyin eğer geçerse buharlasma cizgisidir gecmezse gebelik vardır.
Buse_Ayten Deleltedmom_69 inşallah canım Rabbim isteyene evlat özlemi çekene nasip etsin. 🙏 bir tane çocuğun sorumluluğu bile benim için çok zor hamileliğim herşeyim çok zor geçmişti .
Deleltedmom_69 Buse_Ayten amin canim amin benimde cok zor gecti hamileligim 5aya kadar yattim hep mide bulatisindan ama ikicilerde oyle olmuyomus herkesden bunu duydum😄
Deleltedmom_69 Buse_Ayten pes pese ne guzel olucak bence birbirlerine yoldas olurlar canim bide oyle dusun bende istiyorum 2nciyi bakalim kismet 🤲
Buse_Ayten Deleltedmom_69 üstelik doğum iznindeyim çalışıyorum özel sektörde hayırlısı olsun hakkımızda canım 🙏