Tunisinannesi Saatlerdir uğraşıyorum uyumuyor artık sırtım ağrıdı uğraşmaktan varmı gececi anneler ses verin😫Çareyi çizgifilm açmakta buldum bas bas bağırıyor yoksa🙁🥺
Zeynepikram Tunisinannesi üç kızım da saatlerdir uyuyor fakat ben uyuyamıyorum😔 1 ay oldu gece 3 olmadan uyku tutmuyor eşim yok 5 yıldır ilk defa bu kadar ayrı kaldık bu kadar detaylı niye anlattım bilmiyorum 😅 bu arada bebişi kaç aylık
Tunisinannesi mirayybebek küçük kuzular , biz birde diş dönemindeyiz üç tane dişimiz var üç tane daha geliyor birden dökecek galiba 😌
Tunisinannesi zeynebimm27 oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye evin icinde dolaniyordum az önce😀 kazağımdan tutmuş birakmiyor da😂 çare yi çizgifilm açmakta buldum milli marşımız oldu bak postaci geliyor😂
Tunisinannesi heval2020 1 bucuk yasındayız bizde normalde 9 10 da devrilir ama bu akşam uyuttum uykusu açıldı😂 olan bana oldu😂
Tunisinannesi Zeynepikram yaaa uyusana bacim ben kendimi yatağa atmak için dakika sayiyorum😂😂 ask olsun sohbet edelim diye yazdim😀 esin neden yok? Öncelikle Allah kavuştursun canim benim 😂 benimki yatiyor dedim ona kartini bana birak alisveris yapicam hahahah bu stresi ancak o paklar😄😄😄
Mommyishome Zeynepikram Benim bebe de geç de olsa uyuyor o uyuduktan sonra ben de yalnız takılma fırsatı bulduğum için uykum gelse de direniyorum sonra sabah uyanırken çok zor oluyo 😀
zeynebimm27 Tunisinannesi ya siz ne diyorsunuz bugün kocam evde horozumu kaçırdılar suyunada pilav pişirdiler biliii bilii geh diye dolana dolana şarkı söylüyordu 😂😂 bir onda sakince susuyor 🤦🏻♀️
Zeynepikram Tunisinannesi kayınpederim İstanbulda koronadan hastanede yatıyor 1 aydır eşimde babası için gitti durumu ciddi diye bırakıp gelemiyor hem onun üzüntüsü hem eşimin yokluğu uykularım haram oldu😔 sizin bebiş kaç aylık hep mi böyle geç uyuyor belki bir yeri ağırıyordur
Zeynepikram Mommyishome benim kızlar 8-9 dedin mi ayaktalar uyanınca bile zorlanmıyorum artık uykularım problemli oldu sanırım🙄
Tunisinannesi Mommyishome ahahha bebe uyuduktan sonra kocayla dizi keyfi yapip sabah kocayi dürtüklemem aklıma geldi hahahh😀
Tunisinannesi zeynebimm27 hahaha onuda biliyorum😂kendimi kaptiriyorum evi toplarken bebem uyusa bile dilime dolanmış söylüyorum😂😂
Tunisinannesi Zeynepikram allahim acil şifalar versin canim benim col uzun kalmış e napsin babasi sağlık bu. Bak sende tekmişsin enerjisiz kalirsin yat uyu. SicK bir ihlamur yap yatıştırır
Tunisinannesi Zeynepikram yok kuzum 9 10 da uyuyor ama yerine koyarken bu akiam uyandi bide disleri zorluyor
Mommyishome Tunisinannesi bizim koca uyuyooor nerde dizi keyfi yapcaz. Sabah iş var tabi o da haklı. Kendince 😂