tavsanveannesi Bussrraa işk alt 2 çıktı sonra üst 2 sonra üstün yanları şimdide altın yanları çıkıyor
Deletedmom9 Bussrraa Sırasıyla çıkmayabilir zaten değişiyor bebekten bebeğe. Bizde alt ve üst çıktı yanlar sonra çıktı.
Lothbrok İlla ki standart olmuyor değişkenlik gösterebiliyor tablolar var nette diş sırasını gösteren ama bizim önce alt 2 diş sonra üst 2 diş, alt yanlar üst yanlar 4 tane azı diş şimdi de köpek dişleri çıktı 15 aylık olmak üzere
Burcuu01 Lothbrok merhaba köpek dişlerden önce azu diş mi çıktı. Benim kızım alt 2 üst 4 tane vardı şimdi farkettim üst 2 tane ilk azı dişleri çıkıyor şaşırdım önce ama baktım öyleymiş. Altta da 1 tane çıkıyor ama köpek dişmi azı mı anlamadım arasında boşluk var ama bilemedim
Zeynepinannesiii sinemin bizde alt dişler çıkıyor ve 13 aylık yeni başladı diş çıkarmaya 🤷♀️ iliğime kadar tükenmiş durumdayım
Zeynepinannesiii Bussrraa aynı ben hele de gece uykusuna gecmeden önce yaptığı hareketler bu kız benim mi dedirtiyor cok değişti güzelim yavrum ya 🤒
asyasare Bussrraa sirasi degisebilir zorunluluk yok sirali cikacak diye. kuzenimin kizinin once alt on disleri sonra alt yan disleri cikti. daha ustte disi yok. benim kizimin once alt 2 disi sonra ustten 4 dis ayni aynda patladi. birer gun arayla.
Mincuruk Bussrraa bizim de aynı. Önce alt iki diş çıktı. Sonra üst dört diş birden kabardı ama öndekiler hala çıkmadı. Yandakilerin biri çıktı. Şimdi de diğeri çıkmak üzere. 2-3 güne deler. Öndekiler delemedi henüz ☺️
gulcezerenarslan Bussrraa 5 gün önce 2 alt dişimiz çıktı sadece keyifsizdi o kadar onun dısında ishal,ates vs olmadı