Woody Bende trendyol linkleri açılmıyor. Konu da açmıştım. @NaimeYilmaz siz 1 2 soru sormuştunuz sanırım hatta. Çözüm bulamadık
Agustos_mucizesi Dgndrmz a101 ’den bakabilirsiniz . 2 numara 31 adet paketi 35 tl 4 paket alınca 100 tl oluyo paketin biri bedavaya gelmiş oluyo
Sewimlii Sakirebzc sende haklısın ne diyeyim 🤣benim kızım biraz sağ ayağını yamuk basıyor ondan aldım ben aslında yani ihtiyaçtı 😊
Sakirebzc Sewimlii o zaman ayrı cnm geçmiş olsun daha 7 aylığız biz 😅 ayaklar yan basması şuan normal penguen gibi yürüyo 😁😁
Sakirebzc Dgndrmz cnm ben molfix kullanıyorum 4 numara geçen gün aldık bir alana ikinci yüzde 70 di Prima da da var indirim Migros sanal market uygulamasından bak istersen
Dkk Trednyolda ORALB10 kodu ile 10 tl indirim oluyor . Ateş Ölçer 46 tl ya geliyor https://ty.gl/krl5khmx
Yagmursonrasitoprakkokusu TalentedMom bebelimanında var istediğiniz gibi. Ben de 3 4 gün önce aldım çok memnun kaldım bi bakın derim
TalentedMom Yagmursonrasitoprakkokusu baktım canım beğendiklerimde beden yoktu e bebek ve lc sen aldım