Mariposa tubasd teşekkür ederim 🌸 bakalım nasıl birakicAz umarım bir kaç ay fazladan emdiginde haram olmuş olmaz gerçekten
Fitifiti Mariposa Yahu evladın anneye,annenin evladına haram olmasının en ufak geçerli mantığını söylesin. Bu ne saçmalık? Akıl tutulması resmen.
Deletedmom4 Mariposa Bence alakası yok 2 yaşından sonrada sütun bir yararı kalmiyir diye Dr önermiyor
Mariposa Deletedmom4 evet akla mantıklı gelen de bu… haramdır fetvasını neresinden uydurdu bilemiyorum
Mariposa Meriwa evet tıbbi açıdan problem olabiliyor ama o da bir ihtimal zaten kesin değil… dini açıdan haramdır deyince ben şaşırdım
elizabeth Mariposa haram mıdır bilmiyorum ama 2 yaşından sonrası önerilmiyor doktorlar tarafından. Zaten 2 yaşından sonrada bir besleyiciliği kalmıyolar diyolar. Ama allahın mucizesi o yaa niye haram olsun ki 🙄
Mariposa 1234___ bilemiyorum ki, aaa hemen bıraktır 2 yaşından sonra haram dedi…. bende fazla konuyu uzatmadan kapattım
Mariposa Melismuhammed2331 tıbbi açıdan kan değerlerinde vb.. sorun olabiliyor sanırım fakat öbür türlü ahkâmini bende bilmiyorum
Melismuhammed2331 Mariposa bende kızımı 26 aylık olana kadar emzirdim çocuğumun kan değerleri dipteydi vitamin desen yok ilaç kullandik en iyisi vaktinde kesmek abartmanin lüzumu yok
RumeysaMom Mariposa başka çocuğunuz varmı belki o yüzden demiştir haram olduğu konusunda saçmalamış diğer çocuğunuzu az emzirdiyseniz onuda o kadar emzir diye demiş olabilir ama haram ne alaka yani saçmalamış
Mariposa RumeysaMom bi tanecik kızım var şimdilik ama yani dini açıdan sanırım o da yanlış biliyor .. ya iste kesin bilmediğimiz şeyleri böyle yaymamak lazım. Kulaktan kulaga yanlışlar böyle gidiyor iste
Mariposa fatimaozel teşekkür ederim canım, yani herkes kafasına göre haram/helal fetvası verebiliyor. Bende bilgisiz olsam demekki hee tamam haramdır deyip çocuğu kendimden uzaklastiricam
fatimaozel Mariposa aynen öyle ince bir araştırma gerek halbuki elimizin altında internet denen bir şey var, her şeye vakit ayrılıyorda böylesi önemli konular neden ihmal edilir anlamam
Mom089 Mariposa Salak Salak şeyler yada uygurma olan şeyler değil 😇 dinimizce 2 yaştan sonra emzirmek caiz değil Hangi hocaya sorsanız böyle söyler zaten diyanette aynı şekilde 🌸
buseyokbasirin Mariposa dini olaylara çok inancım vardır fakat bu da olamaz yani. Bir annenin bebeğini emzirmesi nasıl haram olabilir Allah’ın bir mucizesi ve bunu içen yavruda daha melek yok yani aklım almıyo benim bunu.
Mariposa buseyokbasirin benim de 🥺 mantık kabul etmiyor ama çoğunluğun yorumuna bakınca yanlış Bilgi olduğunu kesinlestirdim zihnimde
Mariposa NilsMomm ya dimi çok saçma… niye haram olsun ki helalinden Allah rızkını veriyor çocuğa neticede