mihrosum Arkadaşlar 2.8 tog aldım kızım su ıcınde kaldı ve hıc kullanamadım. Asla ustunu orttrmedıgı ıcın gittim 1.7 tog aldm. Sımdı bunun ıcıne ne giydircem.evım dogalgazlı 22 derece
Fatosveaselbebek mihrosum ben de 1.7 tok aldım sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum gergin de giydirmiyorum ev sıcak diye bide terketmiyorum benimki lcwaikiki den almıştım
Fatosveaselbebek mihrosum kalın olandan mi aldınız siz tulumu ben kalın olandan aldım içine sadece ince zıbın giydiriyorum sıfır kollu
Fatosveaselbebek mihrosum giydirmiyorum kalın ya zaten tam petegin yanında beşiği tabi odamizda buhar makinesi de var yoksa tıkanır çocuklarım hiç uyumuyor üşüşe hemen hasta olur benim kızım bi ruzgardn bile hemen üşütür ondan bu kadar emin diyorum tek zibin yeterli olur diye size
mihrosum Fatosveaselbebek 2.8 tog aldım elimde patladı canım. Sadece yarım kolla bile gıydırsemncocuk sırılsıklam oluyordu. Gittim 1.7 tog aldım
mihrosum Mom9 canım kendim gibi gıydırdım. Yarım kol zıbın Ustune uzun kol zıbın altınada ince Pijama. Bende sonucta atlet uzun kol giyiyorum Ustume yorgan ortuyorum. Bakalım olacakmı
Fadimeberkhan Ben 1.5 tog aldım. İçine ince bir pijama takımı giydiriyorum. Terlemedi de üşümedi de şimdiye kadar.
mihrosum Fadimeberkhan canım bizimkide 1.7 yarım kol cıtcıtlı Ustune uzun kılmcıtxıtlı ama kalın değil altınada ince bir alt.
Zehrakiz mihrosum evimiz 22 24 arası ben 2.8 i zibinsiz goydiriyrm gayet sıcak tutuyor.terleme olmuyor. 1.7′ yi yarım kol zibinla giydiriyorum
Arasannesi mihrosum ben gıydırmıyorum terliyor oglum.siz bır bakın duruma göre ayarlarsınız gerekırse cıkarırsınız bırını
mihrosum Mom9 kız tulumun ıcıne yarım kol Ustune uzun kol altına da ince bir alt gıydırdım. Ne diyorsun kalın mı oldu 😶
Boncuk_34 Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Hangi marka önerirsiniz? Evim gece 15 derece oluyor kaç tog almalıyım sizce?
mihrosum Boncuk_34 15nderexeyse hıc dusunme canım 2.8 tog al lcwde satılıyor. Zaten 2.8 de aynı fiyat 1.7de aynı fıyat