Mom079 -PembePanterMom evet ingilterede çıkmış ortaya. Bazı ülkeler o ülkeden giriş çıkışları yasaklamış haberleri izledim
Gamzelibayan Seherronya evet maalesef gerçek bende Londra’da yaşıyorum İngiltere’de mutasyona uğramış öyle yazıyor haberler 😔
Mom064 Mom079 bazı ülkerel giriş cıkısı yasaklar gel gelelim bizim ülkemiz🤷🏻♀️Yasaklarmı aslaaaa para lazım ekonominin güçlenmesi lazım tabiki bizim canımızın hiçbir önemi yok covid 19dada böyle olmamısmıydı zaten🤷🏻♀️
Mom079 Mom064 evet cnm ekonomisi güçlü ülkeler erken tedbir almış bile. Allah yardımcımız olsun şaka gibi yaşadıklarımız
Yagmur_arda_mom Mom064 bir de bu sene en çok uçuş yapılan bizim havaalanımızmış 🙄işin kötüsü bununla övünen cahiller var. Şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz şaşkınlıkla izliyorum
wafflee_42 -PembePanterMom ama Google haberinde gordum.tv haberlerinde verecekler mi beklemedeym bakalım
Fitifiti -PembePanterMom Ondan tehlikelisi var kuralık kapıda. Çok kısa bir zaman sonra top yekün susuz kalıcaz ve sonrasında salgın hastalıklar asla bitmeyecek. 🙇🏻♀️
Sevimli Fitifiti içimizi kararttınız . Bu kadar kötü düşünmeyin . Bizleri de etkiliyorsunuz . Zaten çocuklarımızdan korkuyoruz 🤦♀️