Deletedmom_29 Rzgr teşekkür ederim. Bana da doktor pembe dedi diye hatırlıyorum burada mavi sarı falan duydum da ne kullanmam gerektiğine Emin olamadım
Rzgr Deletedmom_29 biz pek faydasini goremedik. Nemlendirmek icin ise yariyor ama egzama varsa mustela stolotopia daha iyi bence. Ama alerjikse hicbir krem ise yaramiyor sadece gecici cozum sagliyor.
Deletedmom_29 Bikuzuannesi içeri ile ilgili karışık şeyler okudum internette alıp almamak konusunda emin olamadım. Ama yanaklarındaki kızarıklıklar nemlendirince geçmiyor mecbur alacağım galiba
Bikuzuannesi Deletedmom_29 bizde aynı dertten muzdarip tık canım ama pembesinde kortizon yok bebekler için en uygunu sürdüğünü anında etki ediyor pütür pütür kupkuru oluyordu yavrumun yanakları çok şükür geçti nemlendriric olarak da cerodolin öneririm iananlmaz güzel nemlendiriyor
Bikuzuannesi Buna arada şimdi aeastrdim bebek ve çocuklar için en uygun olanı pembe kutu olanlarmis bilginiz olsun
Deletedmom_29 Bikuzuannesi anladım çok teşekkür ederim. Nemlendirici olarak biodermanın balmını kullanıyoruz güzel nemlendiriyorb ondan memnunum