Bibi
Aynı durumdayız canım. 2 ay 8 günlük bugün oğlum, ara sıra emiyor ama süt gelmeyince bırakıyor mızlıyor. Zorla da olsa emzir diyorlar ama emmeyen çocuğun ağzını mı açıp kapatayım nasıl yapılıyor bu zorma emzirme işi bilmiyorum 🤷🏼♀️🙄 benim de bütün gün sağıyorum 90cc anca oluyordu,1 öğün yani.. şümdi o da yok 60cc anca çıkıyor ve sağmaya da zamanım olmuyor zaten tek bakıyorum. Süt yapan hiçbişey de fayda etmedi bana. Bir tek bişey kaldı, haşimato olan herkesin kısa sürede sütünün bittiğini gözlemledim ben, hatta emzirirken haşimatosu çıkanların sütlerinin azaldığını bebeklerinin emmediğini duydum. Bilimsel bi dayanağım yok ama ben yarından itibaren haşimato ilacımı bikaç gün içmeyeceğim, çünkü ilk ay ilacımı hep unutuyordum ve son 1 ay hiç aksatmadan içiyorum, tam olarak sütümün azaldığı zamana denk geliyor. Eğer haşimatonuz varsa belki ondan azalıyordur sütünüz de benim bir tek bu umudum kaldı, pes etmek değil başka denemediğim hiçbirşeyckalmadı çünkü sütümün biranda azalmasına başka bir sebep bulamıyorum 🤷🏼♀️