Alperen75 hamilelikten sonra kalan çatlaklar için bişey kullanıpta memnun kalan oldu mu hanımlar yazarsanız sevinirim tşk
ilahiyatci_Mom Alperen75 bikaç gün önce doktora gittim feci derin catlakları olan biriyim ilk doğumdu ve hep zayıftım suyum fzla , bebeğim de iriydi halk tabiriyle hoşaf etti bedenimi cok derin ama doktorum lierac krem verdi iyi geleceğini söyledi
minnosanne1 Alperen75 canım aynisefa kremi var çok güzel tamamen bitkisel tavsiye ederim https://www.dabfi.com.tr/PDK275686 Buradan bakabilirsiniz. 🤗
Seherronya Şu videoyu yapın ve bana dua edin kızlar :)) bacaklarıma yaptım 2 haftayı geçti neredeyse bitmek üzere doğumdan sonra hemen karnıma yapıcam 😍
ilahiyatci_Mom Seherronya aaa evet siz yapıyodunuz hatta bir haftalık fotosunu atmıstınız bende fark var demiştim suan ne durumda ☺️
Woody Seherronya ben de yaptım bunu ilk açılan posttan görüp. Eşe dosta hayrına video atıyorum. Sapık givi snein çatlagın var mıydı diyorum herkese🙄
Mom83 Seherronya senin sanki daha kötü olmuştu canım ya acaba iyi gelmedimi yoksa resimdemi öyle çıktı ?
ilahiyatci_Mom Seherronya catlaklarım geçmeyecek biliyorum ama en aza inse dahi senin yorumunu gördüğüm için cok sanslı hissedicem kendimi 😘
ilahiyatci_Mom Seherronya bende o mantıktayım dünya haritasına döndüm türkiye haritasına indirgese kârdır😃😃😃
ilahiyatci_Mom Seherronya sonra suran sarkmıs buran kilolu diyen erkekler de varmış bu formda gördük kolaysa onlar doğursaydı🤭
Seherronya ilahiyatci_Mom valla eşim öyle bir şey dese paralarım onu😂 allahtan öyle hödük bir değil ama sonuçta insan kendini güzel görmek istiyo 🙂
ilahiyatci_Mom Bugramurat17 daha iki gün oldu etkisini hemen görmem de uzun bi sürede bakmak gerek canım