Vahide18 Normal dogum yaptim 22 gun surdu kanamam ve 1 ay 10 gun oldu hala gelen yok bu durumu yasayan varmi korkuyorum 🤯 daha bebegim 2 aylik
Seraporucguney Vahide18 4,5 aylık bebeğim ilk defa bu ay oldum bende ki oda adet gibi değil lekelenme gibi sonradan düzene girecekmiş
Vahide18 Kuzumveben o deglde bde korunmuyorum daha halaa spiral taktrcam 🤦 korkmamn sebebide braz o 😏
Joipt Vahide18 bebeğim altı aylık olacak ben daha olmadım,doktorum dokuz ay bir yıla kadar normal dedi
Albertosss Vahide18 yanlış anlamayın ama 40 çıkmadan ilişki olmaz diyorlar . Siz beklemediniz galiba .deli cesareti korunmasız ilişki yaşamak çünkü bebeğiniz daha çok yeni .
Zeyyy Bet bende 7 buçuk ay oldu daha olmadim göbeğim var adet olursam belki az iner diyorum iniyo mu olunca bi rahatlama oluyor mu😊🤭
seldaselda28 Vahide18 korunmuyorsaniz korkmaniz normal.Süt korumaz siz tedbirinizi alın yine de.Ama dogumdan sonra adet olamamak ya da düzensiz olmak da normal.
ZeynepAdam 6 aylik kizim var hala olmadim sistim gerildim cok fena. Hamileyken bile bu kadar gerildigimi bilmem biran once olsam da rahatlasam diyorum. Vucudumda da fazla siskinlik var cok rahatsiz edici bir durum 🙁