Arven10 almila37 anneliğin olmazsa olmazıdır Soğukkkanlı olmak bence bu hayat için en gerekli kişilik özelliğine sahipsiniz ne güzel 👏🏻👏🏻☺️ Dediğiniz gibi soğukkanlı olmasanız hiçbir şey yapamazsınız
almila37 Arven10 o özellik bazen beni cok yoruyor cnm herkese sakin ol bisi olmz demektn yoruldm artk birazda onlr bna desin sakin ol bisi olmz biz yanindayz die
Aycabu almila37 ben de öyleyim bu bir sorun mu bilmiyorum ama yapım gereği böyleyim 🙄 bir de sağlıkçıyım belki onun da etkisi olabilir
almila37 Aycabu olabilir canim benim üst komşum da sağlk ocğnda hemsire cocuklarimin hemsiresi üst komşum benim kizim onun oğlundan 1yaş byk söz konusu bebeği olnca btn bildiklerni unutuyr sen napiodun naptn bu zmnlarda die beni arar hep bazen terzi kendi sokugunu dikemiyor galiba ben o soğuk kanlidir die dusunuodum oda ayni eşim gibi kendi çocuğu konusunda 🙄
Zeynepalya_ve_annesi almila37 bende aynıyım çok duygusalımdır ama mesleğim gereği aşırı soğuk kanlıyım yapacak bişey yok yani bende ayılıp bayılırsam kim toplicak sizi diyin bidahab🤣🤣
almila37 Zeynepalya_ve_annesi diyorum demez miyim hatta doktorumuz bile ddi iyiki annesi bu kdr soğuk kanli yoksa bebegin yanik derecesi dha ilerlerdi sizde anneye destek olun onu yablz brkmyn ddi ama huy çikmio iste 😂
turansmom almila37 bende oyleyim tam olarak. Bence zaten bebekle ilgili coğu olaylarda panigi kenara birakip soguk kanlılıkla ilerlemelisiniz. Az once bebegim düstü mesela eşim ağladi ağlayacak. Bir dur bir bakayim diyorum vermiyor gerizekalı neymiş kesin birşeyi yok dermişim. Ee haksızda çıkmadım esimin paniginden hastaneye goturdüm birseyi yok tertemiz cıktı. Sonuç; eşimle konusmuyorum😂
almila37 turansmom 😂😂😂😂 bizde de genelde öyle oluyr cocuklr hapşirsa hastnye gidioruz bisi yok diorum zorla goturuo bi dunya muayene tahlil ucreti verip geri geliorz ztn bisi olsa bilirim ondn önce gotururum 🙄
Dunyamsensn2008 almila37 Kesinlikle bu bir sorun değil asssiri panik bir insanım çok yoruyor bu beni.Olaylar karşısında sakin kalmak herzaman iyidir en azından müdahale edebiliyorsunuz dur.Ben düşüp bayılacak kadar kötü oluyorum basim dönüyor hemen.
almila37 Dunyamsensn2008 bnm eşimle kaynanam da öyle 50gunluk oğlumu sunnet ettrdim bna sen nasıl kiyabiliosun diyorlar öyle değil işte büyüdüğünde cani dha mi cok acısın dha mi korksun smdi duymdi bile dikişlri hemn döküldü hmn iyilesti bn cocuklrmn iyilğni istiorm onlar bugünü düşünürken bn onlrn bir ömrünü düşünüyorum
Ballii almila37 Evet canım Allah’tan da bıraktım çünkü ortalık baya karışık arkadaşlar evlerine bile gidemiyorlar ben çalışsam herhalde kafayı yerdim
almila37 Ballii evet biz 1yildir kardeşimi görmedik evine kimseyi almıyor anne temizlk yapmya gelicem dio almıyor hasta olursun die arabsina da kimseyi almior tek başına ne yer ne içer aklmz hp onda iyiyim dio ama iste ne kdr iyi olacak ki
Dunyamsensn2008 almila37 Annelik soğuk kanlilikta gerektiriyor elbette sizin de içiniz gidiyordur canınız cigeriniz sonuçta ama böyle devam edin bence.
Ballii almila37 Çok zor gerçekten hastane bir yandan,aile özlemi bir yandan işte böyle böyle biraz insanligimizdan kaybedip,ister istemez soğuk kanlı oluyoruz. Allah yardım etsin tüm görevi başında ki çalışan herkese.